Ege Postası
Geri

SBS'de Samsun'un şampiyonları yine Sakarya Dershaneleri'nden

Samsun’da faaliyet gösteren Sakarya Dershaneleri'nin 8. sınıf öğrencisi Melikşah Arslan, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) tüm soruları doğru cevaplayarak Samsun 1.'si ve Türkiye 36.'sı oldu.Sonuçların açıklanmasının ardından, Sakarya...
SBS'de Samsun'un şampiyonları yine Sakarya Dershaneleri'nden
Haberler / Genel
12 Temmuz 2013 Cuma 17:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun’da faaliyet gösteren Sakarya Dershaneleri'nin 8. sınıf öğrencisi Melikşah Arslan, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) tüm soruları doğru cevaplayarak Samsun 1.'si ve Türkiye 36.'sı oldu.

Sonuçların açıklanmasının ardından, Sakarya Dershaneleri dereceye giren öğrencilerini konferans salonunda düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna tanıttı. Tanıtım toplantısında konuşan Sakarya Dershaneleri Şube Müdürü Süleyman Usta, SBS’de Türkiye derecesi ile birlikte ortaöğretim yerleştirme puanına göre il genelinde ilk 100'de 54 öğrencisi ile Samsun’da derece yapan iki öğrenciden birinin dershane öğrencisi olduğunu söyledi.

8. Sınıf SBS’nin en başarılı sonuçlarının adresinin bu sene de değişmediğini belirten Süleyman Usta, Sakarya Dershaneleri’nin Samsun’da bir marka olduğunu, bu markanın Anafen yayın kalitesiyle birlikte hem bireysel hem kitlesel başarılarda vizyon oluşturduğunu vurguladı. Sınavların ardından, öğrencilerin en çok tercih etmede sorun yaşadığını hatırlatan Şube Müdürü Usta, “Bu süreçte hatalı tercihlerin yapılmaması için profesyonel bir yardım alınması çok önemli. Sakarya Dershaneleri’nin destek eğitim kurumları olarak tercih döneminde şu an üniversiteye hazırlık şubelerinde yapıldığı gibi sadece dershane öğrencilerine değil tüm tercih yapacak öğrencilere ücretsiz tercih hizmeti vereceğiz.” dedi.

Konuşmasının sonunda, Sakarya Dershaneleri adına öğrencilerin başarısında emeği geçen başta milli eğitim camiası olmak üzere tüm okul idareci ve öğretmenlerini, aileleri ile dershane öğretmenlerini tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Usta, daha sonra dereceye giren öğrencileri alkışlar eşliğinde sahneye çağırarak, hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası