Ege Postası
Geri

SBS’de en başarılı ilk 10 öğrenci Maltepe Anafen'den

Yozgat Maltepe Dershanesi öğrencileri SBS’de ilk 10 dereceyi elde etti.Maltepe Anafen Dershanesi Müdürü Yaşar Şeker, yaptığı açıklamada SBS’de her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneğin bozulmadığını belirterek, ilde SBS’de en başarılı...
SBS’de en başarılı ilk 10 öğrenci Maltepe Anafen'den
Haberler / Genel
13 Temmuz 2013 Cumartesi 14:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yozgat Maltepe Dershanesi öğrencileri SBS’de ilk 10 dereceyi elde etti.

Maltepe Anafen Dershanesi Müdürü Yaşar Şeker, yaptığı açıklamada SBS’de her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneğin bozulmadığını belirterek, ilde SBS’de en başarılı ilk 10 öğrencinin Maltepe Anafen Dershanesi'nden çıktığını söyledi. Şeker, "Dershane olarak kurulduğumuz günden itibaren bugüne kadar sınavlarda alınan başarılarımız artarak devam etmektedir. Dershanemiz her yıl olduğu gibi bu yıl da yine birinciler çıkararak ilimizin gururu oldu. Yozgat’ta SBS’de en başarılı ilk 10 öğrenci yine dershanemizden çıktı. İnşallah bu başarılar önümüzdeki yıllarda da artarak devam edecektir." diye konuştu.

Yozgat’ta SBS’de en başarılı ilk 10 öğrencinin Maltepe Anafen Dershanesi'nden çıktığını vurgulayan Şeker, "Dershanemiz öğrencilerinden Yozgat birincisi Zeynep Duldar, 2. Elif Gezginci, 3. M. Veysel Koç,4.Orhun Gale, 5. Zeynep Gü Sevinçer, 6. Çelebi Yazılıtaş, 7. M. İhsan Arslan, 8.O. Emre Karaarslan, 9. F. Muhammed Ersoy ve 10. Görkem Korkmaz, oldu." dedi.

Tercih ve yerleştirmeler konusunda öğrencileri dikkatli olmaları konusunda uyaran Şeker, "Tercih işlemleri de en az sınavlar kadar önemlidir. Maltepe Anafen Dershanemizde bütün öğrencilerimize tercihler hakkında ücretsiz rehberlik hizmeti verilecektir. Öğrencilerimizin tercihlerini doğru bir şekilde yapmaları için dershanemizden mutlaka yararlanmalarını istiyoruz." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası