Ege Postası
Geri

STK'lar ve spor kulüpleri İmam'ın yanında!

Demokratik bir yerel yönetim anlayışıyla kenti yönetmeye talip olduğunu belirten Necati İmam, İlçede bulunan Sivil Toplum Örgütlerinden ve spor kulüplerinden büyük destek görüyor.
STK'lar ve spor kulüpleri İmam'ın yanında!
Haberler / Yerel Politika
20 Eylül 2013 Cuma 09:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Demokratik bir yerel yönetim anlayışıyla kenti yönetmeye talip olduğunu belirten Necati İmam, İlçede bulunan Sivil Toplum Örgütlerinden ve spor kulüplerinden büyük destek görüyor. Yıllarca ilçede esnaflık yaptığını, Demokratik kitle Örgütlerinde, spor kulüplerinde Başkan ve yönetici olarak Buca’ya hizmet ettiğini belirten İmam, Buca halkının kendisini çok iyi tanıdığını söyledi. İmam "CHP’nin Buca’daki yerel iktidarını yine koruyacağız. Çıtamızı 2009’un üzerine çıkaracağız. Bunu hep birlikte başaracağız" dedi.

Projelerimiz insan odaklı
İnsan sevgisi benim için vazgeçilmez bir unsurdur ve ben çalışmalarımda hep insan odaklı oldum Yerel yönetim anlayışımdaki projelerimde insan odaklı olacaktır. İnsanın mutluluğunun temin edilmesi vazgeçilmez unsur olmalıdır. Kavga kültüründen uzak durmamız gerekiyor. Bu sorumluluk içinde herkes ve her partili hareket ederse, kazanan Buca olacaktır. Buca’yı lider bir kent haline getirmek için hep birlikte çabalayacağız".

Halkın belediyesini inşa edeceğiz.
Bir avuç imtiyazlı mutlu azınlığın değil halkın belediyesini inşa etmek için aday adayı oldum. Halkın denetlediği halka hizmet eden çevre ve insan odaklı bir belediyecilik anlayışını benimsediğim için yola çıktım. Buca’nın kalkınması ve gelişmesi için siyaset üstü bir yaklaşım ve çabayla hizmet edeceğim. Bugüne kadar beklentinizi karşılamayan, seçimden sonra halinizi hatırınızı sormayan, bu kent için çivi bile çakmayan siyasetçilerden olmayacağım. Beni yıllardır bir evlat gibi bağrına basan bu kentin kalkınması için bütün bilgim, birikimim ve gücümle kalkınması ve gelişmesi için Mensubu olmaktan büyük bir gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nden Buca Belediye Başkanı olarak siyaset üstü bir yaklaşım ve çabayla hizmet etmek istiyorum.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası