Ege Postası
Geri

Saadet Partisi MHP'ye konuk oldu

Saadet Partisi İzmir İl Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ı ziyaret etti. MHP İl Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette ülke ve İzmir gündemi konuşuldu.
Saadet Partisi MHP'ye konuk oldu
Haberler / Yerel Politika
20 Şubat 2013 Çarşamba 12:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- SP İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe’nin Umre’de olması sebebiyle katılamadığı ziyaret, İl Başkanvekili Cenk Kılıç ve il yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirildi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş hükümetin bazı politikalarını eleştirerek, özellikle 2011 seçimleri öncesi vatandaşın bankalara ve kredi kartlarına olan borçlarının baskı amaçlı kullandığını belirtti. AK Parti’nin kuruluş süreci ile ilgili bazı hatırlatmalarda bulunan Karataş, dürüst, inançlı, kendi hayatına doğru yön vererek siyaset yapan insanların, bu yanlışı yapan sırf Başbakan ya da Genel Başkan olduğu için boyun eğmemeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.

 “Sırtını ABD’ye yaslayan ‘muhterem’den ses çıkmıyor”

 MHP Genel Başkan’ı Devlet Bahçeli’nin “Ülkenin, yolu Washıngton’dan geçmeyen bir iktidara ihtiyacı var” sözünü hatırlatan Karataş, sözlerine şöyle devam etti: “Cumhuriyet Türkiye’si kuruldu kurulalı, memleketin önemli kazanımı olan tüm kuruluşları sattılar. Tüm sınırları aşarak ‘milli’ düşünen bir yapıda olmadıklarını da kanıtladılar. Irak’ta bir buçuk milyon Müslüman katledildi; Başbakan ABD askerleri sağ sağlim döndü diye şükürde bulundu ama katledilen Müslümanlar için ‘Müslümanlar katlediliyor’ demedi. Diğer taraftan bakıyorsunuz ABD’ye sırtını dayayan ‘muhterem’den de ses çıkmıyor. Bunlar ne İslam alemine göre ne de Türklüğe göre siyaset yapıyor.”

 Türk Milleti’ne malolmuş kuruluşların satılmasını ‘mirasyedilik olarak niteleyen SP İl Başkanvekili Cenk Kılıç da, “Halk mazlum da olsa gereğini yerine getirmezse, zulmeden iktidar olur. Bugün, İktidar zulmediyor. İdareci, emanetçidir; halkın malını, hakkını kendi tasarrufunda sayamaz. Artık iyilerin, iyi niyetlilerin gereken gayreti göstermesi gerekiyor” diye konuştu.

  “Medyayı baskıyla kontrol ediyorlar”

 Haber bültenlerinde, MHP Genel Başkan’ı Devlet Bahçeli’nin TBMM Grup toplantısında yaptığı bir buçuk saatlik konuşmanın sadece 15-20 saniye yer bulduğuna dikkat çeken Karataş,  “AKP Hükümeti’nin her ilde en az bir yerel medya kuruluşu ile yakınlığı var. Ulusal medyayı ise baskıyla kontrol altında tutuyor. ‘Ya benden yana yayın yaparsınız ya da size bu işi yatırmam’ diyor. Bu baskının sonucunda tüm gün televizyonlarda, haberlerde Recep Tayyip Erdoğan belgeseli yayınlanıyor” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası