Ege Postası
Geri

Sağanak yağmur İzmir'de etkili oldu

İzmir'de dün başlayıp gece boyunca etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, yollar göle döndü, trafik kazaları meydana geldi. Kent merkezine son 24 saatte metrekareye 47,7 kilogram yağış düştü.  Meteoroloji son 24 saat verilerini açıkladı
Sağanak yağmur İzmir'de etkili oldu
Haberler / İzmir
30 Aralık 2017 Cumartesi 14:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'de dün gün boyunca süren yağmur gece de sağanak halinde devam etti. Zaman zaman etkisini artıran sağanak yağışta, bazı ev ve işyerlerini su bastı. Yollarda su birikti, trafik olumsuz etkilendi. Kentte yaralamalı ve hasarlı trafik kazaları da meydana geldi.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, erken saatlerde başlayan yağışın etkili olduğu İzmir'de en fazla yağış miktarı 78,1 kilogram ile Güzelbahçe'de ölçüldü.

İzmir'in ilçelerinden Narlıdere'ye 63,1 kilogram, Seferihisar'da 62,6, Urla'ya 59,3, Karşıyaka'ya 43,8, Konak'ta 48,1, Menemen'de 46, Kemalpaşa'da 31,6, Menderes'te 39, Selçuk'ta 33, Gaziemir'e ise 40,6 kilogram yağış düştü.  

Kent genelinde metrekareye düşen yağış miktarı ortalama 47,7 kilogram oldu.

Serin ve yağışlı havanın bugün bölgeyi terk edeceği belirtildi. (AA-DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası