Ege Postası
Geri

Sahipsiz kedilerin bakımını yaptıktan sonra hediye ediyor

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir veteriner hekim, kendisine verilen kedilerin aşılarını yaptıktan sonra isteyenlere ücretsiz veriyor.     Hayata geçirdikleri uygulama ile toplumda sahipsiz kedileri sahiplenme duygusunu geliştirmeyi...
Sahipsiz kedilerin bakımını yaptıktan sonra hediye ediyor
Haberler / Genel
18 Temmuz 2013 Perşembe 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir veteriner hekim, kendisine verilen kedilerin aşılarını yaptıktan sonra isteyenlere ücretsiz veriyor.

    Hayata geçirdikleri uygulama ile toplumda sahipsiz kedileri sahiplenme duygusunu geliştirmeyi hedeflediklerini belirten veteriner hekim Arif Kökçam, aynı zamanda başıboş ve kimsesiz kedilerin tedavisi ve aşılarını yaparak sağlıklı olmalarını sağladıklarını kaydetti.

    Kendisine teslim edilen tüm kedilerin A'dan Z'ye sağlık kontrolü ve aşılarını yaptığını anlatan Kökçam, "Gayemiz sahipsiz kedilere sahip çıkmak. Sağlık kontrollerini yaparak ailelerin evlerinde gönül rahatlığı ile kedi beslemeleri ve çocukların küçük yaşta hayvan sevgisini tatmalarını sağlamak. Evlerinde bakamayan ailelerin bize teslim ettiği kedileri, kedi sevgisi olan ailelere ücretsiz veriyoruz. Muayenemize uğramaları halinde kedileri alabilirler." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası