Ege Postası
Geri

Sahte polislerden sahte sigara operasyonu

İstanbul’da bir tekel bayiine sahte sigara sattığı gerekçesiyle ceza kesmek isteyen polislerin 'sahte' olduğu ortaya çıktı. 5 bin liralık ceza yerine bin TL ve 3 karton sigara alıp ceza kesmekten vazgeçen 1’i kadın 3 kişi, tekel bayiinin...
Sahte polislerden sahte sigara operasyonu
Haberler / Güncel
20 Nisan 2013 Cumartesi 11:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul’da bir tekel bayiine sahte sigara sattığı gerekçesiyle ceza kesmek isteyen polislerin 'sahte' olduğu ortaya çıktı. 5 bin liralık ceza yerine bin TL ve 3 karton sigara alıp ceza kesmekten vazgeçen 1’i kadın 3 kişi, tekel bayiinin durumdan şüphelenmesiyle yakayı ele verdi.

Şişli’deki bir tekel bayiine 16 Mart’ta gelen 1’i kadın 3 kişi, sigara satın almak istedi. Verilen sigaranın sahte olduğunu öne sürülen kişiler, kendilerinin polis olduğunu belirterek iş yerine ceza kesmeye kalktı. Tekel bayii ile bir süre konuşan kişiler, bin TL ve 3 karton sigarayı alıp ceza kesmeden iş yerinden ayrıldı. Durumdan şüphelenen tekel bayii olayı polise bildirdi.

Olay yerinden ayrıldıkları araç plakasından kimlikleri tespit edilen Yaşar B. (35), Erdal C. (29) ve Cansu B. (23) gözaltına alındı. Şüphelilerden Yaşar B. ve Erdal C.’nin uyuşturucudan geliş kayıtlarının olduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Erdal C. ve Yaşar B. tutuklanıp cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası