Ege Postası
Geri

Öğretmenler, Hibe Proje Yazımı Eğitimi aldı

Güngören Belediyesi, Avrupa Birliği Bakanlığı’yla Hayat Boyu Öğrenme ve Gençlik Programları Hibe Projeleri eğitimi düzenledi. Avrupa Birliği’ne Hibe Projeleri yazımı konusunda düzenlenen eğitim, Güngörenli öğretmenler için Güngören...
Öğretmenler, Hibe Proje Yazımı Eğitimi aldı
Haberler / Güncel
20 Nisan 2013 Cumartesi 09:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güngören Belediyesi, Avrupa Birliği Bakanlığı’yla Hayat Boyu Öğrenme ve Gençlik Programları Hibe Projeleri eğitimi düzenledi.

Avrupa Birliği’ne Hibe Projeleri yazımı konusunda düzenlenen eğitim, Güngörenli öğretmenler için Güngören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı eğitimde Gül Özcan, Musa Akgül ve Makbule Okat katılımcılara Ulusal Ajans programları ve proje hazırlama konusunda eğitimi verdi.

Konunun önemine değinen Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, "Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Programları’ndan Güngörenli öğrencilerin daha fazla yararlanmasını istedik. Sağlanan hibe destekleriyle gençlerimizin Avrupa Ülkelerinde belirli konularda eğitim alması sadece ilçe bazında değil tüm ülke açısından önemlidir. Gençlerimize, bu ülkelerdeki gençlerle birlikte geliştirecekleri projelerle, hayat boyu kullanacakları ortak iş yapma kültürünü öğretmek, uluslararası arkadaşlıklar kazandırmak ve Güngörenli gençlerin bu desteklerden daha fazla pay alabilmelerini sağlamak amacıyla Güngören’deki öğretmenlerimize hibe destek projeleri eğitimi düzenledik. Umarım öğretmenlerimiz aldıkları bu eğitimle okullarında AB Proje Yazımı konusunda daha çok gayret sarf ederek kullanacak ve daha fazla sayıda Güngörenli öğrencimizin AB ülkelerinde çeşitli eğitimler almasını sağlayacaktır." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası