Ege Postası
Geri

Sait: Rakamlar asla yalan söylemez

Sait: "CHP, rakam veremediği için İzmir'de mağduriyeti oynuyor, Allah için yaptıkları bir şey varsa açıklasınlar"
Sait: Rakamlar asla yalan söylemez
Haberler / Politika
9 Aralık 2012 Pazar 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, Türkiye'deki  2012 yılı üçüncü dönemi Ticaret ve Hizmet sektöründeki son rakamları kamuoyu ile paylaştı.

Sait, "Rakamlar asla yalan söylemez, biz çalışıp hizmet veriyoruz, bunların sonucunda karnemizdeki rakamları paylaşıyoruz, işte gerçekler  budur" dedi.

Ticaret ve Hizmet sektöründe son üç ayda ciroların %5,6 oranında arttığını söyleyen Sait, artışın bir önceki aya göre de %3,6 arttığını belirtti. Bu sektörlerde istihdamın da %2,9 arttığını hatırlatan İzmirli vekil, sektörün brüt maaşlarında da yaklaşık %17 artış kaydedildiğini söyledi. Rakamların TÜİK'in resmi rakamları olduğunu ifade eden Sait, bu değerleri kamuoyu ile paylaşmaktan gurur duyduğunu belirtti.

 Artışların inşaat sektöründe de yaşandığını belirten İzmir Milletvekili Rifat Sait, bina İnşaatı Sektörü İstihdam Endeksi %1,6 artarak 82,0’dan 83,3’e yükselirken, Bina Dışı İnşaat Sektörü İstihdam Endeksi %3,0 artarak 122,2’den 125,8’e yükseldi, dedi.

 

Sait, geçen hafta bazı bakanlıkların İzmir ile ilgili 2012 yılı yatırımlarını basınla paylaştığını hatırlatarak, İçişleri bakanlığımızın İzmir verileri de elimize ulaştı. Bu değerleri de İzmirlilerle paylaşmak istiyoruz, dedi.

112 Acil Çağrı Merkezi Binalarının yapımında kullanılmak üzere  İzmir İl Özel İdaresine 2.500.000 TL ödenek aktarılmıştır, diyen Sait, 2013 yılı için Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı Yaygınlaştırma Projesi kapsamında İzmir il ve ilçe nüfus müdürlüklerinde 230 adet donanım  ve 1435 adet ofis gereçleri ile ilgili tefrişat yenileme çalışmaları yapılacaktır, dedi.

 

Emniyet Genel Müdürlüğü 2012 Yılı Yatırım Programında İzmir İlinde yapımları devam eden; İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı, Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı ve Karaburun Polis Merkezi Amirliği Hizmet Binası inşaatı yapımları ile Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasının uygulama projeleri çizimi yer almaktadır, bu projelerle ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır, dedi.

 

 

AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait, İzmir'de başta Büyükşehir Belediye Başkanlığı olmak üzere tüm CHP yerel yönetimleri, hizmet yerine laf üretiyor, hizmet açıklarını kelime oyunları ve değişik şovlarla kapatmak istiyorlar, yanlışları çok ama onları cin fikirleri ile tersine çevirip adeta mağduru oymayı adet haline getirmişler, bunu da başarıyorlar, tek başardıkları da zaten bu, dedi. Rifat Sait, İzmir halkı artık her şeyi görüyor, mağduriyet oyunları artık sökmüyor, dedi. İzmir milletvekili Sait, "İzmirli hemşerilerimden rica ediyorum, bulundukları yerlerin yıllardır bitmeyen belediye ile ilgili sorunlarını muhataplarına sorsunlar, cevap istesinler, eminim üç değişik alternatif  cevap alacaklar: 1-iktidar bize yardım etmiyor 2-Siz onları bırakın, biz en büyük ve tek Atatürkçü partiyiz, onlar gelirse laiklik elden gider 3-Cevap bile vermeyecekler

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası