Ege Postası
Geri

Samsun'da zincirleme kaza: 2'si ağır 14 yaralı

Samsun’un Çarşamba ilçesinde meydana gelen ve 3 aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazasında 2’si ağır 14 kişi yaralandı. Çarşamba Havaalanı kavşağında meydana gelen kazada kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen gurbetçinin...
Samsun'da zincirleme kaza: 2'si ağır 14 yaralı
Haberler / Güncel
6 Ağustos 2013 Salı 00:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun’un Çarşamba ilçesinde meydana gelen ve 3 aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazasında 2’si ağır 14 kişi yaralandı.

Çarşamba Havaalanı kavşağında meydana gelen kazada kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen gurbetçinin kullandığı yabancı plakalı araca iki araç birden çarptı. Ordu istikametinden gelip Samsun yönüne gitmekte olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 55 SG 262 plakalı araç havaalanı istikametinden gelip kırmızı ışıkta geçerek Ordu tarafına gitmek isteyen Hülya Ergin’in kullandığı W- 67576-A Avusturya plakalı araca yandan çarptı. İki aracın çarpışmasıyla Ordu istikametinden gelmekte olan Fuat Kamacı’nın kullandığı 55 YA 511 plakalı araç ise duramayarak her iki araca birden çarptı. Kaza sonrası savaş alanına dönen kavşakta araçların içerisinde bulunan ve isimleri henüz belirlenemeyen aralarında çocuklarında olduğu çok sayıda yaralı vatandaşların yardımıyla araçlardan çıkarıldı.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken gurbetçi ailenin içinde bulunduğu otomobilin sürücüsü ise sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarıldı. Kazanın şokunu üzerinden atamayan çocukları yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Kazada yaralanan 2’si ağır 14 kişi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası