Ege Postası
Geri

Samsun tanıtım günleri Feshane'de başladı

Samsun Valiliği ve Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) öncülüğünde gerçekleştirilen 'Samsun Tanıtım Günleri' Fuarı İstanbul Feshane'de başladı.     Protokol üyeleri Eyüp Sultan Camii'nde kılınan namazdan sonra mehteran...
Samsun tanıtım günleri Feshane'de başladı
Haberler / Güncel
10 Mayıs 2013 Cuma 17:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun Valiliği ve Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) öncülüğünde gerçekleştirilen 'Samsun Tanıtım Günleri' Fuarı İstanbul Feshane'de başladı.

    Protokol üyeleri Eyüp Sultan Camii'nde kılınan namazdan sonra mehteran eşliğinde çalınan milli marşlarla Eyüp-Feshane’ye geldi. 3 gün sürecek olan tanıtım günleri fuarı kurdele kesim töreni ile açıldı.

    Törene Gençlik ve Spor Bakanı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Samsun Milletvekilleri Akif Çağatay Kılıç, İhsan Kalkavan, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Başkanı Kaya Aşcı, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşteşarı Aslan Karanfil, Metro Turizm sahibi Samsunlu iş adamı Galip Öztürk, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri Mehmet Kaya, Bahri Çakır ve üst düzey bürokratlar, Samsunlu iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

    Her yıl geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 6’ıncısı düzenlenen fuarda, Samsunun tarihi yapısı, turizmi, yöresel örf ve adetleri tanıtılıyor. Etkinlik kapsamında Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım Belediyesi, Atakum Belediyesi, Canik Belediyesi, Kavak Belediyesi, Bafra Belediyesi, Çarşamba Belediyesi, Vezirköprü Belediyesi, Terme Belediyesi olmak üzere toplam 60 stand kuruldu. Samsun’un en büyük ilçesi İlkadım Belediyesi standı ziyaretçi akınına uğradı.

    AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Metro Turizm sahibi Samsunlu iş adamı Galip Öztürk, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Ladikli Milli Güreşci Abdullah Güngör ve üst düzey ziyaretçilerin uğrak mekanı haline gelen İlkadım Belediyesi standına İstanbul’da yaşayan Samsunlular da yoğun ilgi gösterdi.

    ‘Samsun Tanıtım Günleri’ programında Cengiz Kurtoğlu’nun yanı sıra Samsun’un yöresel sanatçılar Hüseyin Şimşek, Ümit Kurşun, Sibel Yıldırım ve Samsunlu Fehmi konser verecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası