Ege Postası
Geri

Samsun’da kaza: 1 kişi öldü, 1'i ağır 4 kişi yaralandı

Samsun’un Canik ilçesinde çift kabinli pikap, kamyonet ve otobüsün karıştığı kazada 1 kişi öldü, 1'i ağır 4 kişi yaralandı.Samsun istikametinden gelip Ordu yönüne gitmekte olan ve Süleyman Erdem’in kullandığı 60 NN 388 plakalı...
Samsun’da kaza: 1 kişi öldü, 1'i ağır 4 kişi yaralandı
Haberler / Güncel
17 Mayıs 2013 Cuma 19:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun’un Canik ilçesinde çift kabinli pikap, kamyonet ve otobüsün karıştığı kazada 1 kişi öldü, 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Samsun istikametinden gelip Ordu yönüne gitmekte olan ve Süleyman Erdem’in kullandığı 60 NN 388 plakalı pikap, çift şeritli yolda sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu Kirazlık mevkiinde karşı şeride geçti. Orta şeridi aşıp karşıya geçen pikap, daha sonra Ordu yönünden gelip Samsun istikametine gitmekte olan Murat Ergen hakimiyetindeki 55 K 3078 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın ardından pikapı kenara savuran kamyonet, 55 YC 754 plakalı belediye otobüsüne yandan çarptıktan sonra mekanik aksamı ve direksiyon işlevi olmadan yaklaşık, vatandaşların şaşkın bakışları arasında yaklaşık 1 kilometre gitti.

Şoförün sürücü mahallinde sıkıştığı ve içinde birisi çocuk diğeri kadın 2 yolcunun bulunduğu kamyonet bir süre kendi halinde gittikten sonra yolun karşı şeridine geçerek direğe çarparak durabildi. Kazaya sebep olan aracın sürücüsü yaralı olarak kurtarılırken, yanındaki 52 yaşındaki Murat Assan olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonet içerisindeki yaralılar ambulansa alınırken, sürücü Murat Ergen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden güçlükle kurtarıldı. Yaralılar, Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Ordu-Samsun kara yolunda kaza nedeniyle araç trafiği polis kontrolünde yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası