Ege Postası
Geri

Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'da okul açılışı yaptı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr Veysel Eroğlu Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde hayırsever iş adamı Ceylan Emet tarafından yaptırılan Fen Lisesi açılışını yaparak, Bolvadin Sosyal Bilimler Lisesi temelini attı. Törende konuşma...
Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'da okul açılışı yaptı
Haberler / Güncel
17 Mayıs 2013 Cuma 18:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr Veysel Eroğlu Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde hayırsever iş adamı Ceylan Emet tarafından yaptırılan Fen Lisesi açılışını yaparak, Bolvadin Sosyal Bilimler Lisesi temelini attı.

Törende konuşma yapan Eroğlu, iş adamlarının hayırda yarıştıkları ilçede yapılan iki okulun da bunun en yi örneği olduğunu söyledi.
Yaptırılan okullarda geleceğe damga vuracak gençler yetişmesi temennisinde bulunan Eroğlu, hükümet olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirtti. Eroğlu, “Okul kitaplarını ücretsiz dağıttık, okulları akıllı tahtalarla donattık. Türkiye genelinde 181 adet yeni derslik kazandırdık. Eğitimin bizden önceki bütçesi 7 milyar liraydı. Şimdi 50 milyar lirayı buldu. Üniversitesiz şehir kalmadı.” dedi.


"HEDEFİMİZ 2023’Ü YAKALAYACAĞIZ"

IMF’ye olan 23,5 milyar dolar borcun tamamını ödediklerini belirten Eroğlu, Merkez Bankası'nda 135 milyar dolar döviz rezervi olduğunu, enflansyonun tek haneli rakamlara düştüğünü anlattı. Eroğlu, “Önümüze büyük hedefler koyduk, ilk büyük hedefimiz 2023’ü yakalayacağız. Çok çalışıp büyük hedeflere kitlenirsek 21. asra mührünü vuran millet bizim milletimiz olacaktır. Ben buna inanıyorum. Türkiye büyük şeyler kazanıyor.” diye konuştu.
Eroğlu, Afyonkarahisar’a hastaneler, barajlar, göletler ve eğitime yapılan yatırımlarla destan yazdıklarını dile getirdi.


Açılışı yapılan fen lisesi ile birlikte temeli atılan sosyal bilimler lisesinin 24 derslikli olduğu ve her iki okulunda bir milyon 750 bin liraya malolduğu belirtildi.




YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası