Ege Postası
Geri

Samsunlu mobilyacılar, Milano’da

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) organizasyonuyla İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen 'Milano Uluslararası Mobilya Fuarı'na katılan Samsunlu girişimciler, sektördeki gelişmeleri yakından görme fırsatı buldu. Geçen yıl...
Samsunlu mobilyacılar, Milano’da
Haberler / Genel
15 Nisan 2013 Pazartesi 13:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) organizasyonuyla İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen 'Milano Uluslararası Mobilya Fuarı'na katılan Samsunlu girişimciler, sektördeki gelişmeleri yakından görme fırsatı buldu.

Geçen yıl Almanya’nın Köln kentinde organize edilen ve dünyanın en büyük mobilya fuarları arasında gösterilen, 'IMM Mobilya Fuarı'na katılan Samsunlu girişimciler, bu yıl da yine bir başka önemli fuar olan 'Milano Uluslararası Mobilya, Mobilya Aksesuarları, Dekorasyon ve Aydınlatma Fuarı'na katıldı.

Samsun TSO’nun düzenlediği etkinlikte meclis üyeleri Muharrem Durmuşoğlu ve İrfan Malkoç ile sektörde faaliyet gösteren 19 firma temsilcisi katıldı. Dünyada sektörde önde gelen tüm firmaların stantları ile yer aldığı fuara katılan Samsunlu girişimciler, son teknolojik gelişmeleri ve modelleri yerinde görerek inceledi. Mobilya sektöründe faaliyet gösteren Samsunlu girişimciler, fuara katılan firma yetkileriyle ikili görüşmeler de yaptı. Heyet ayrıca, Türkiye’nin Milano Ticaret Ataşesi Semine Uygun’u da ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Samsun TSO Meclis üyesi Muharrem Durmuşoğlu, günün anısına Uygun’a Samsun'daki Atatürk Anıtı'nın küçük bir maketini hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Uygun, Samsunlu heyete bölge ekonomisi, yatırım ve işbirliği gibi konularda bilgi verdi.

Fuarın çok faydalı geçtiği görüşünde birleşen Samsunlu mobilyacılar, "Samsun’da mobilya sektörü her geçen gün daha iyiye doğru gidiyor. Mobilyacılar olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek çok önemli. 2011 yılında da yine bu fuara katılmıştık. Geçen yıl da Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen fuardaydık. Bu fuarlara katılmamız ufkumuzun gelişmesine ve yeni fırsatlar bulmamıza büyük katkı sağlıyor. Bu anlamda dünyanın en büyük mobilya fuarlarından birine böyle bir gezi düzenleyen Samsun Ticaret ve Sanayi Odamıza çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası