Ege Postası
Geri

Sancaktepe de çıkan yangında 4 ev kül oldu

Sancaktepe’de çıkan yangında 4 ev tamamen yanarken, yangında mahsur kalan bir köpek de itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı. Paşaköy Oruç sokakta birbirine yakın inşa edilen gecekondulardan birinde henüz bilinmeyen bir nedenle...
Sancaktepe de çıkan yangında 4 ev kül oldu
Haberler / Güncel
27 Ağustos 2013 Salı 21:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sancaktepe’de çıkan yangında 4 ev tamamen yanarken, yangında mahsur kalan bir köpek de itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

Paşaköy Oruç sokakta birbirine yakın inşa edilen gecekondulardan birinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın 3 evin daha çatısına sıçrayınca 4 ev alevler içinde kaldı. Büyük paniğin yaşandığı olay yerinde vatandaşlar yanan evlerini gözyaşları içinde çaresizce izlemekle yetindiler.

Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi de yangını söndürmek için çaba sarf etti. Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangın sonrasında 4 ev tamamen yanarken evlerden birinden itfaiye ekipleri tarafından çıkartılan yaralı köpek yürekleri burktu. Ağır yaralandığı görülen köpek adeta sürünerek gözden kayboldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası