Ege Postası
Geri

Sandal'dan rezerv alanla ilgili yeni açıklama: Şimdi alıcıya soruyoruz...

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, depremzedelerin konut ihtiyacını karşılamak için ayrılan Bayraklı'daki rezerv alanla ilgili bir açıklama daha yaptı. Sandal açıklamasında "Satışı yapandan da doğru söylemedigimizi söyleyenlerden de ses çıkmadı. Şimdi alıcıya soruyoruz: Diyarbakır Çüngüş’ün AKP’li Belediye Başkanı ve akrabaları, TOKİ’den, Bayraklı rezerv alanından yer aldınız mı?" ifadelerini kullandı.
Sandal'dan rezerv alanla ilgili yeni açıklama: Şimdi alıcıya soruyoruz...
Haberler / Yerel Politika
20 Mart 2023 Pazartesi 14:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, depremzedelerin konut ihtiyacını karşılamak için ayrılan rezerv alanda bazı arazilerin satıldığını iddia etmişti. Başkan Sandal'a AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır yanıt verirken, rezerv alanı sınırları içinde bu tür satışların söz konusu olmadığını, iddianın gerçeği yansıtmadığını dile getirmişti. Bunun üzerine Başkan Sandal, AK Parti İzmir Milletvekili Nasır'ın açıklamasına belgeli yanıt vererek satışın yapıldığını ispat etmişti.

Başkan Serdar Sandal, önceki gün rezerv alan ihaleleriyle ilgili AK Partili Nasır'a sorular yöneltmişti. AK Partili Nasır, Başkan Sandal'ın sorularına ilişkin sessizliğini korurken, Sandal sosyal medya hesabından yeni iddialarda bulundu.

SANDAL BU KEZ ALICIYA SESLENDİ

Sandal bu kez Bayraklı rezerv aladan arazi alanlara seslendi.

Sandal, "Bayraklı’da, depremzede vatandaşlarımız için ayrılan rezerv alandaki parsellerin ticari alanlara dönüştürülerek pazarlık usulü ile satıldığını söyledik ‘doğru değil’ dediniz, ispatladık.Satışı yapandan da doğru söylemedigimizi söyleyenlerden de ses çıkmadı." dedi.

Sandal açıklamasının devamında "Şimdi alıcıya soruyoruz: Diyarbakır Çüngüş’ün AKP’li Belediye Başkanı ve akrabaları, TOKİ’den, Bayraklı rezerv alanından yer aldınız mı?" diye sordu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası