Ege Postası
Geri

Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba’ya uluslararası ödül

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Avrupa İş Asamblesi'nin en iyi turizm destinasyonları ve şehir yönetimi dalında verdiği "En İyi Belediye Başkanı" ödülünü İsviçre'nin Montrö şehrinde dün gece düzenlenen törenle...
Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba’ya uluslararası ödül
Haberler / Dünya
2 Temmuz 2013 Salı 09:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Avrupa İş Asamblesi'nin en iyi turizm destinasyonları ve şehir yönetimi dalında verdiği "En İyi Belediye Başkanı" ödülünü İsviçre'nin Montrö şehrinde dün gece düzenlenen törenle aldı.

Dünya genelinde turizm ve sağlık alanlarında en iyi altyapıya ve yatırım olanaklarına sahip şehirler arasından seçilen adaylar, Socrates Ödül Komitesi tarafından bir değerlendirme sürecinden geçirildikten sonra ödül almaya hak kazandı.

Ödülle ilgili konuşan Başkan Fakıbaba, "Bu ödülü şehir olarak hak ettiğimizi düşünüyorum. Urfa müthiş bir potansiyele sahip ve biz bunu ortaya çıkarmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu ödül de bizim çalışmalarımızın karşılığı. Ödülü almamızda emeği geçen herkese, EBA ve Socrates Ödül Komitesine teşekkür ediyorum." dedi.

Antalya Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da aynı alanda ödül aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası