Ege Postası
Geri

Sarıkaya’da SEDADER yaz spor okulu açtı

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde faaliyetini sürdüren Sarıkaya Eğitim ve Kültür Derneği (SEDADER) tarafından öğrencilere yönelik yaz spor okulu açıldı. SEDADER Başkanı Nurullah Doğan, yaptığı açıklamada okulların tatile girmesiyle...
Sarıkaya’da SEDADER yaz spor okulu açtı
Haberler / Genel
28 Haziran 2013 Cuma 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde faaliyetini sürdüren Sarıkaya Eğitim ve Kültür Derneği (SEDADER) tarafından öğrencilere yönelik yaz spor okulu açıldı.

SEDADER Başkanı Nurullah Doğan, yaptığı açıklamada okulların tatile girmesiyle yaz spor okulunun açıldığını belirterek, spor okulunda hem eğitici hem de öğretici derslerin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi. Doğan, "Öğrencilerimizin yaz tatillerini değerlendirmesi açısından yaz spor okulu oldukça faydalıdır. Burada çocuklarımız dini bilgilerin yanı sıra Kur’an-ı Kerim’i de öğrenme fırsatı bulabiliyor. Dersler sonrası öğrencilerimizle birlikte pikniğe gidiyoruz. Futbol oynuyoruz ve yüzmeye havuza giderek öğrencilerimizle tatilin keyfini çıkarıyoruz." dedi.

Öğrenciler yaz spor okuluna katılmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Burada yeni arkadaşlıklar edindik. Kur’an-ı Kerim öğreniyoruz. Güzel ahlak ve dini konularda bilgi sahibi oluyoruz. Derslerden sonra arkadaşlarla birlikte pikniğe gidiyoruz, futbol oynuyoruz ve yüzme havuzuna gidiyoruz. Bu şekilde tatilimizi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bizlerle yakından ilgilenen hocalarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası