Ege Postası
Geri

Sarıoğlan ve Elbaşı belediyelerinde sözleşme sevinci

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Sarıoğlan ve Elbaşı belediyeleri arasında bir süredir yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.Sarıoğlan Belediyesi'nde gerçekleştirilen imza töreninde...
Sarıoğlan ve Elbaşı belediyelerinde sözleşme sevinci
Haberler / Genel
2 Temmuz 2013 Salı 14:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Sarıoğlan ve Elbaşı belediyeleri arasında bir süredir yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.

Sarıoğlan Belediyesi'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Şube Başkanı Halil Özdemir, “İmzaladığımız bu toplu iş sözleşmesi 14.07.2013 ila 13.07.2015 yılları arasında 2 yılı kapsamaktadır. Sözleşmemizin yürürlüğe girmesiyle üyelerimizin birinci yıl ücretlerine ve sosyal haklarına yüzde 10 oranında, ikinci yıl yine yüzde 10 oranında zam uygulanacaktır. Başkanımıza da üyelerimizin hiçbir alacaklarının bulunmadığından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Elbaşı Belediyesi'nde gerçekleşen imza töreninde, sözleşmenin 1 yıl süresince imza altına alındığını belirten Özdemir, "Sözleşmemiz yürürlüğe girmesiyle birlikte sosyal haklarımıza ve ücretlerimize yüzde 10 oranında zam yapılacaktır.” diye ifade etti.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Rıza Başaran da işçilerin maaşlarına ellerinden gelen en iyi zammı verdiklerini belirterek, “Sarıoğlan Belediyesi olarak bizim anlayışımız, işçinin alın teri kurumadan haklarını zamanında ödemektir. İmkanlarımız keşke daha iyi olsaydı da bundan daha iyi zammı işçi kardeşlerimize verebilseydik. İmzaladığımız sözleşmenin de hem Sarıoğlan Belediyesi'ne hem işçi kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Elbaşı Belediye Başkanı Ahmet Özyörük de belediyelerinin imkanlarının sınırlı ölçüde olduğunu ifade ederek, “İşçilerimize, imkanlarımız nispetinde en iyi zammı verdik. Aileleriyle birlikte güle güle harcasınlar.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası