Ege Postası
Geri

Sarnıç'a 5 müjde

Ak Parti Gaziemir Belediye Başkan Arayı Kerem Baykalmış, 35 bin kişini yaşadığı Sarnıç’ın sorunlarını bitirecek çözüm odaklı projelerini açıkladı.
Sarnıç'a 5 müjde
Haberler / Yerel Politika
7 Mart 2014 Cuma 11:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Gaziemir Belediyesi AK Parti Başkan Adayı Kerem Baykalmış, Sarnıç’ta 2B tapu sorunlarını ortadan kaldıracaklarını belirterek Sarnıç için 5 önemli proje geliştirdikleri açıkladı.
 
 “Çözüm odaklı projelerle yola çıkacağız” mesajı veren Baykalmış, “Sarnıç’ın imar ve altyapı sorunlarını çözmeye söz veriyoruz” yorumu yaptı. Gaziemir Belediyesi Başkan Adayı Halil İbrahim Şenol’un 5 yıllık süreçte Sarnıç’a verdiği sözleri tutmadığına dikkat çeken Baykalmış, “Hedefimiz, Gaziemir’i her mahallesi eşit hizmet almış bir konuma yükseltmek” dedi.
 
Sarnıç’ın önündeki en büyük sorununun 2B arazileriyle ilgili tapu problemleri  olduğunu belirten genç başkan adayı, “Sarnıç’ın çehresini, modern şehir standartlarında ve çarpık kentleşmeden uzak bir kent tasarımı ile değiştireceğiz. Sarnıç’a tüm imar ve altyapı sorunlarını çözmenin, 2B tapu problemlerini ortadan kaldırmanın, buradaki kimseyi mağdur etmemenin sözünü veriyorum” diye konuştu.
 
Baykalmış, Sarnıç’ın çehresini değiştirecek diğer projeleri ise şöyle sıraladı: “500 metre ileride Gaziemir, doğalgazla ısınırken Sarnıç bu hizmetten yoksun. 2B ile birlikte bu sorunu da hemen ortadan kaldıracağız. Hemen ardından  Sarnıç girişindeki trafik sorununu çözeceğiz. Sarnıç bölgesi, rahat ve kolay bir ulaşıma kavuşacak. Sarnıç Cumhuriyet Meydanı, yıllardır ihmal edilen Sarnıç’ın bu özlemine son verecek.  Buraya, halkın rahatça nefes alacağı, vatandaşlarımızın çocukları ile günün her saati keyif alacağı bir meydan inşa edeceğiz. Sarnıç’ı Gaziemir’in akciğerleri haline getireceğiz. İzmir’in en gözde rekreasyon alanını, bisiklet yolları, spor ve piknik alanlarıyla burada kuracağız.”
 
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un, 2009 seçimleri öncesinde verdiği “Sarnıç’tan başkan yardımcısı atayacağım” sözünü “Sarnıçtan adam çıktı da biz mi kullanmadık” diyerek tutmadığına vurgu yapan Baykalmış, “Buradan 1 adam değil, 35 bin adam çıktı.  Ama Şenol, 35 bin nüfusu olan Sarnıç’ı hiçe saydı, verdiği sözleri tutmadı. Sarnıç’ı,  Sarnıçlılar ile birlikte yönetmelisiniz.  Göreve geldiğimde Sarnıç’a başkan yardımcısı atayacağım. Onlarla birlikte Sarnıç’a yerleşmiş, onların sorunlarıyla demlenmiş bir arkadaşımı görevlendireceğim” dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası