Ege Postası
Geri

Şaşal’da yol yapım çalışması

Menderes Belediyesi tarafından sürdürülen fen işleri çalışmaları kapsamında Şaşal’da yol yapımı gerçekleştiriliyor. Bordür döşeme ve kilit parke döşemesinin yapıldığı çalışmalarda sona yaklaşıldı.
Şaşal’da yol yapım çalışması
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Mayıs 2015 Salı 09:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Menderes’te sürdürülen yol yapım çalışmaları kapsamında Şaşal’da kilit parke ve bordür döşeme çalışması yapılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalarda 5 bin metrekare alan kilit parke ile döşenirken, bir kilometre bordür döşendi. Çalışmaların tamamlanmasıyla 7 bin metrekare alanda kilit parke ve bir buçuk kilometre alanda bordür döşeme gerçekleştirilmiş olacak.



Yeni yüzüne kavuşuyor
İlçenin modern görünüme kavuşması için çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Menderesimiz’e hak ettiği değeri vermek adına her alanda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Fen işleri çalışmaları kapsamında da özellikle yollarımızda önemli işlere imza attık ve atıyoruz.  Şaşal mahallemizde de yollar sorunluydu.  Sorunun ortadan kalkması için çalışmaları başlattık. 7 bin metrekare alanda kilit parke ve bir buçuk kilometrelik mesafede bordür döşeme çalışması yapıyoruz. Çalışmalarda sona gelindi. Çalışmaların tamamlanmasıyla sıkıntıda ortadan kalkacak, Şaşal yolları yeni yüzüne kavuşmuş olacak ” dedi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası