Ege Postası
Geri

Sefer Topçu, Seferihisar için yola çıktı

Sefer Topcu, Seferihisar Belediye Başkanlığı için yola çıktı. Topçu, aday adaylık başvurusunu ilçe başkanlığına gerçekleştirdi. 
Sefer Topçu, Seferihisar için yola çıktı
Haberler / Yerel Politika
30 Kasım 2023 Perşembe 15:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart 2024 yerel seçimlere aylar kala siyasi partilerde aday adaylık hareketliliği başladı.

Sefer Topçu, Seferihisar Belediye Başkanlığı için yola çıktı. Topçu, aday adaylık başvurusunu ilçe başkanlığına gerçekleştirdi. 

Sefer Topçu, yaptığı aday adaylığı başvuru sonrasında yaptığı açıklamada şunları ifade etti; 

”Bildiğiniz gibi geçtiğimiz dönemde belediye başkan aday adayı idim. Örgütümüz beni 1. Sıradan Büyükşehir meclis üyesi adayı olmam konusunda ikna etti. 2019-2024 yılları için 5 yıllığına İzmir Büyükşehir Meclis üyeliğine seçildim.
İzmir Büyükşehir Belediyesinde İmar komisyonu, Şirketler komisyonu,Turizm ve Fuarcılık komisyonu, Göç ve Uyum komisyonlarında görev yaptım. Seferihisar’da İmar komisyonu ile Plan bütçe komisyonu başkanlıklarını yaptım. Üstlendiğim bu görevleri ve tüm hayatım boyunca üstlendiğim her işi tam olarak yerine getirdim. Hayat anlayışım gereği hiçbir şeyden kaçmadım. Cumhuriyetimizin 100. Yılında büyük bir şerefle; Cumhuriyet Halk Partimizin Seferihisar Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyorum.”

"Bu sefer Seferihisar'a SEFER" diyorum.

İş dünyasındaki deneyim, bilgi birikimi ve tecrübelerini belediye Başkanı olarak aktarmak istediğini belirterek; “Daha iyi bir Belediye mümkün. Sosyal belediyecilik ve yerelden kalkınma modeli önceliğimiz olacaktır. Partimizde adaylık süreci bir bayrak yarışıdır. Bu yarışta daha hızlı koşacağımı iddia ediyorum. Diğer aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum." 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası