Ege Postası
Geri

Seferihisar'da Teos Marina seferberliği!

İZMİR'in Seferihisar ilçesinde, son günlerde yağan sağanak yağmurlarla birlikte dağlık alanlardan derelerle Teos Marina'nın kanalına taşınan kaya ve dal parçaları ile katı atıklar, belediye ekiplerinin de yardımıyla temizlendi. Atıkların denize ulaşıp, kirliliğe neden olması engellendi. Sağanak yağış sonrası böyle oldu
Seferihisar'da Teos Marina seferberliği!
Haberler / İzmir
17 Ocak 2017 Salı 10:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Daha önce Teos Marina tarafından yaptırılan iki kademeli katı atık çöp tutucu, atıkların denize ulaşmasını ve kirliliği önledi. Mavi bayrak sahibi Teos Marina, denizin kirlenmemesi için ekiplerini seferber ederken, kanalın temizliği için Seferihisar ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yardım istedi.

İZSU Dereler Sorumlusu Turgay Toksoy önderliğinde Teos Marina'da çalışma başlatıldı. Kanaldaki tel örgünan önünde biriken, derelerin yağmur sularıyla birlikte taşıdığı kaya ve dal parçaları ile çöpler, kepçe yardımıyla kanaldan alınıp, kamyonlara doldurularak belediye çöp depolama alanına taşındı. 

Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı Gürhan Özata ve Seferihisar Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hakan Orhunbilge de marinaya gelerek çalışmaları yerinde izledi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası