Ege Postası
Geri

Seferihisar'da çok özel piknik

11-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Seferihisar'daki engelli çocuklar, Orhanlı Köyü'nde düzenlenen piknikte unutulmaz bir gün yaşadı.
Seferihisar'da çok özel piknik
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Mayıs 2015 Pazar 13:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Seferihisar Belediyesi'nin desteğiyle Seferihisar Kent Konseyi ve Can Arkadaş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 4.kez düzenlenen piknik yoğun katılımla gerçekleşti. Orhanlı Köyü Piknik Alanı'nda gerçekleşen piknikte, Seferihisar Belediyesi tarafından yakılan mangalda katılımcılara öğle yemeği ikram edildi. Çalınan müzikler eşliğinde çocuklar gönüllerince eğlendi.

Pikniğin sonunda Seferihisar Kent Konseyi Başkanı ve Can Arkadaş Özel Eğitim Merkezi Müdürü Deniz Tolga İnci, artık pikniği geleneksel hale getirdiklerini, bu pikniğin farkındalık yaratarak hem çocuklara hem de aileler için çok faydalı geçtiğini belirterek, pikniğe verdiği destek nedeniyle Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'e teşekkür etti. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası