Ege Postası
Geri

Şehit Uzman Çavuş'un ailesine ev hediye edildi

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü ile Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl Siirt'te helikopter kazasında şehit olan Erzurumlu Uzman Çavuş Kürşat Güneş'in ailesine ev satın aldı.Şehit Güneş'in anne ve babası ile kardeşi Ahmet Güneş,...
Şehit Uzman Çavuş'un ailesine ev hediye edildi
Haberler / Güncel
15 Nisan 2013 Pazartesi 18:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü ile Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl Siirt'te helikopter kazasında şehit olan Erzurumlu Uzman Çavuş Kürşat Güneş'in ailesine ev satın aldı.

Şehit Güneş'in anne ve babası ile kardeşi Ahmet Güneş, Rektör Koçak'ı makamında ziyaret etti. Koçak, 80 bin liraya Palandöken Mahallesi'nde bir apartman dairesinin satın alındığını belirterek, "Şehidimizin aziz hatırasını yüreklerimizde yaşatıyoruz. Üniversite olarak 32 bin lira tutarındaki yardım çekini sizlere veriyoruz. Keşke, Güneş'imiz teröre kurban olmasaydı da bizler de böylesi bir yardıma gerek duymasaydık." ifadelerini kullandı.

Ahmet Güneş ise kardeşinin şahadetinin ardından toplumun gösterdiği vefaya teşekkür etti. Öte yandan Büyükşehir Belediyesi'nin de önümüzdeki günlerde Güneş ailesine 15 bin liralık yardım çekini teslim edeceği belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası