Ege Postası
Geri

Selahattin Demirtaş'tan 'Ayşe Öğretmen' açıklaması

Partisinin İstanbul il konferansında konuşan HDP Eş Başkan Selahattin Demirtaş, "Bir kadın televizyona bağlanıp 'çocuklar ölmesin' diyor, barış mesajı verilmesi bütün devlet mekanizmasını harekete geçiriyor. Çünkü barış diyenler başlarına ne geleceğini görsün istiyorlar" dedi.
Selahattin Demirtaş'tan 'Ayşe Öğretmen' açıklaması
Haberler / Politika
10 Ocak 2016 Pazar 15:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HDP Eş Başkan Selahattin Demirtaş, partisinin İstanbul il konferansında konuştu. Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show programına telefon bağlantısı ile katılarak "Doğuda yaşananlara dikkat çekmek" isteyen ve öğretmen Ayşe Çelik olduğunu söyleyen izleyiciye yönelik tepkilere değinen Demirtaş, "Biri barış olsun dediği için neden bu kadar saldırıya uğruyo? Çünkü barış diyenler başlarına ne geleceğini görsün istiyorlar" dedi. 
 
Demirtaş'ın konuyla ilgili sözleri şöyle:
"Bir kadın televizyona bağlanıp 'çocuklar ölmesin' diyor, barış mesajı verilmesi bütün devlet mekanizmasını harekete geçiriyor. Biri barış olsun dediği için neden bu kadar saldırıya uğruyo? Çünkü barış diyenler başlarına ne geleceğini görsün istiyorlar. Öyle bir İslam'ı var ki AKP'nin; hırsızlık, yolsuzluk, rüşvet serbest. Cenazeye işkence serbest. Yalan, iftira serbest. AKP dininde her türlü ahlaksızlık serbest. Bebekler ölüyor, 'İslam orduları haçlılara karşı direniyor' diye gaz veriyorlar."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası