Ege Postası
Geri

Selvitopu ve Arslan pazaryerinde destek istediler

Karabağlar Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, esnafı ziyaret etmeye, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Selvitopu’nun bu seferki durağı Bozyaka Pazaryeri oldu. Bozyaka Pazaryeri'ni gezdiler
Selvitopu ve Arslan pazaryerinde destek istediler
Haberler / Yerel Politika
9 Mart 2019 Cumartesi 14:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan ve CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile birlikte pazaryeri esnafını dolaşan Başkan Selvitopu,  aynı zamanda kadınları da unutmayarak onlara karanfil dağıttı.

Ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet eden,  onların isteklerini de not alan Başkan Selvitopu, Karabağlar’da yaşayan vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için yeni dönemde de gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

Arslan destek istedi

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan da pazarcı esnafı ve vatandaşlarla tokalaşarak bu seçimlerde oyların CHP Karabağlar Adayı Muhittin Selvitopu’na verilmesi için destek istedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası