Ege Postası
Geri

Selvitopu yılbaşında yaşlıları ve çocukları unutmadı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, her yıl geleneksel hale getirdiği yılbaşı ziyaretlerinde yaşlıları ve çocukları da unutmadı. Yılbaşı akşamı eşi Fügen Selvitopu ile birlikte Yeşilyurt İzmir Huzurevi ve Karabağlar’da bulunan Kemal Tarım Dinlenme evini ziyaret eden Başkan Selvitopu , ardından Aydın Çocuk Evi'ne giderek çocuklarla pasta kesti, onların yeni yılını kutladı.
Selvitopu yılbaşında yaşlıları ve çocukları unutmadı
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Ocak 2016 Cuma 11:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Selvitopu ilk ziyaretini Yeşilyurt’ta bulunan İzmir Huzurevi’ne yaptı. Eşi Fügen Selvitopu ile birlikte yaşlıların elini öpen Başkan Selvitopu, onlara çeşitli hediyeler dağıtırken, huzurevinin en yaşlı sakini Nadide Dolu(94) ve Gülşen Yılmaz ile birlikte pasta kesti. Yaşlılara iyi bir yıl dileyen Başkan Selvitopu’nun diğer ziyaret yeri Karabağlar sanayi bölgesinde bulunan Kemal Tarım Dinlenme evi oldu. Burada da yaşlıların yeni yılını kutlayan Başkan Selvitopu ve eşi , 99 yaşında ki Hatice Cenan Ventura ile pasta kesti. Yaşlılarla sohbet ederek onlarla Türk Sanat Müziği dinletisine katıldı ve dinlenme evi sakinlerine 2016 yılının sağlık ve mutluluk içinde geçmesini diledi.

Çocukları da mutlu ettiler
Başkan Selvitopu bu yoğun tempo içinde Aydın Mahallesinde belediye tarafından yeni açılan “Aydın Çocuk Evi”ni de ziyaret etti. Gündoğdu Çağdaş Toplum Gönüllüleri Derneği’nin düzenlediği ve haftanın 4 günü etüt için gelen çocuklarla pasta kesen Başkan Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu’nun mutluluğu görülmeye değerdi. Geleceğin teminatının çocuklar olduğunu belirten Başkan Selvitopu, onlara, çok çalışıp gelecekte İzmir ve Türkiye’ye için başarılı çalışmalar yapacaklarına inandığını söyledi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası