Ege Postası
Geri

Sema Çelebi Kuşadası'nda gözaltına alındı

İstanbul'da kaçak inşaat yaptırmak suçundan hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve yakalama kararı bulunan, magazin dünyasının yakından tanıdığı isimlerden 61 yaşındaki Sema Çelebi, Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde gözaltına alındı.
Sema Çelebi Kuşadası'nda gözaltına alındı
Haberler / Güncel
5 Eylül 2016 Pazartesi 14:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir dönem televizyon kanallarında yayınlanan yarışma programlarında jüri üyesi olarak ünlenen Sema Çelebi, bu sabah Yunanistan'ın Sisam Adası'na gitmek için Kuşadası Limanı'na gelerek, feribot bileti aldı. Polis, pasaport kontrolünde Çelebi'nin İstanbul'da kaçak inşaatla ilgili hakkında yurt dışına çıkış yasağı bulunduğunu belirleyip, pasaportuna el koydu. Sema Çelebi, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken yakınlarını arayıp gözaltına alındığını haber verdi. 

BODRUM'DAN DA YAKALAMA KARARI VARMIŞ 

Yunanistan'ın Sisam Adası'na gitmek isterken Aydın'ın Kuşadası Limanı'nda gözaltına alınan Sema Çelebi, hakkında Muğla'nın Bodrum ilçesinden de yakalama kararı olduğu ortaya çıktı. 

Sema Çelebi'nin Kumbahçe Mahallesi Manzara Sitesi'ndeki villasında imara aykırılık olduğu iddiasıyla kendisini şikayet eden komşusuna tehdit edip ve hakarette bulunduğu iddiasıyla hakkında Bodrum 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın geçen 14 Haziran'daki duruşmasına iki kez tebligat yapılmasına rağmen gitmediği için hakkında yakalama kararı çıkartıldığı öğrenildi. 

Çelebi'ye davayı açan avukat Onur Çanakçı, "Kendisi komşusu olan müvekkilim hakkında imar kirliliğine neden olduğunu gerekçesiyle belediye şikayetçi olmuştu. Bunun üzerine müvekkilimde kendisinden şikayetçi oldu. Komşusu hakkında şikayetçi olduğu konuda Çelebi'nin kendisinin de suçlu olduğu ortaya çıktı. Her iki tarafa para cezası kesildi. Çelebi hakkında açılan hakaret ve tehdit davasına gelmediği için hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Kuşadası'nda yakalanması bu kararla da alakalı olabilir" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası