Ege Postası
Geri

Sembolik vali, dünya çocuklarının Hatay'da buluşmasını istedi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'in koltuğuna oturan Hatice Nur Yanar, İl Milli Eğitim Müdürü'ne gelecek yıl kutlanacak 23 Nisan etkinliklerinde dünya çocuklarının Hatay'da...
Sembolik vali, dünya çocuklarının Hatay'da buluşmasını istedi
Haberler / Güncel
23 Nisan 2013 Salı 16:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'in koltuğuna oturan Hatice Nur Yanar, İl Milli Eğitim Müdürü'ne gelecek yıl kutlanacak 23 Nisan etkinliklerinde dünya çocuklarının Hatay'da ağırlanması talimatını verdi.

        Hatay'da 23 Nisan etkinlikle Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı. Etkinlikler kapsamında Vali Mehmet Celalettin Lekesiz'in koltuğuna, sembolik vali olarak Türkiye Odalar Borsalar İlkokulu 7'inci sınıf öğrencisi Hatice Nur Yanar oturdu. Yanar, ilk talimatını Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek'e verdi. Hatay'ın bir çok medeniyete ev yapmış bir kent olduğunu söyleyen sembolik vali Yanar, bu nedenle tüm dünya çocuklarının ve Türkiye genelinden gelecek çocukların Hatay'da ağırlanmasını istedi. Yanar ayrıca il genelinde yeşil alanların çoğaltılması talimatını da verdi.

        SEMBOLİK BELEDİYE BAŞKANI DAHA TEMİZ BİR ANTAKYA İSTEDİ

        Kutlama etkinlikleri kapsamında Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın makam koltuğuna ise Antakya Atatürk İlköğretim Okulu 7.sınıf öğrencisi Merve Nur Yenikafa oturdu.

        Sembolik başkan Yenikafa, özellikle vatandaşların çöplerini çöp çıkartma saatleri olan 19.00–22.00 saatleri arasında çöp konteynerlerine bırakılması konusunda etkin çalışmalar yapılmasını istedi.

        SEMBOLİK EMNİYET MÜDÜRÜ TELSİZ VASITASIYLA GÜVENLİK KONTROLÜ YAPTI

        Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç'ın koltuğuna oturan sembolik emniyet müdürü Fevzi Çankaya İlkokulu 7. sınıf öğrencisi Mehmet Boran Balava da güvenlik güçleri ve öğrencilerin daha fazla bir arada olmasını sağlamak adına okullarda eğitim seminerleri düzenlenmesini istedi. Sembolik emniyet müdürü, ayrıca telsizle şehir içindeki okullarla ilgili güvenlik bilgisi de aldı.

        Hatay'da 23 Nisan Kutlamaları Atatürk Parkı'nda devam etti. Kutlama etkinlikleri kapsamında öğrenciler halk oyunları, jimnastik ve çocuk oyunları koreografisi gösterisi gerçekleştirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası