Ege Postası
Geri

Sendikacıdan sakal eylemi

Türk Eğitim Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı İrfan Toksoy değerlendirme sonucuna göre 75 altı puan alan İzmir'deki 500 okul müdürünün 15 Ağustos tarihinden itibaren görevlerinden alınıp yerine yandaş yöneticilerin atanacağını öne sürerek bu duruma tepki gösterdi. Daha önceki uyarılarına kimsenin aldırış etmediğini önesüren Toksoy sakal bıraktığını söyleyip, "Belki artık dinlerler" dedi.
Sendikacıdan sakal eylemi
Haberler / İzmir
11 Temmuz 2014 Cuma 15:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Bu konuda geri adım atılmasının gerektiğini dile getiren Toksoy, sakal bırakarak 'sözümü dinleyin' mesajı verdi. Açıklamasında ayrıca bu durumun okullarda eğitimi olumsuz yönde etkileyeceği, yeni hak gasplarının doğacağı iddia edildi. Okul içi unsurlar olarak kastedilen öğretmen ve okul aile birliği başkan ve yardımcısının değerlendirmeye puan olarak etkisinin toplam 40 puan olduğunu dile getiren Toksoy "Okul dışı unsurların İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe İnsan Kaynakları Şb. Md. Eğitim Kurumları Sorumlu İlçe Şb .Md. etki puanı toplam 60. Şimdi bu tabloya bakarak okul içi unsurların bu görevlendirmede belirleyici olacağını söylemek mümkün gönünmemektedir. İlçelerde görevli olan ve son zamanlarda tarafsızlıkları ciddi bir şekilde sorgulanan, hatta hiç sorgulanmaya bile gerek olmadan tarafsızlıklarını yitirdiği her kesim tarafından kabul edilen ve yandaş sendikanın değirmenine su taşıyan ilçe müdürü ve ilçe şube müdürleri eliyle yandaş kayırmasına bir yönelik atama tiyatrosu izleyeceğiz. Bu kararda geri adım atılana kadar sakallarımı kesmeyeceğim" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası