Ege Postası
Geri

Şengül: AK Parti her kesimin partisidir

İzmir Mardinliler Federasyonu ve Mardinliler Vakfı, AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İl Başkanı Şengül, “Din, milliyet, mezhep ve yaşam tarzı gözetmeksizin her kesimin partisiyiz” dedi. Şengül'den önemli mesajlar
Şengül: AK Parti her kesimin partisidir
Haberler / Yerel Politika
27 Şubat 2018 Salı 11:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) ve Mardinliler Vakfı (MARVAK), geçtiğimiz günlerde göreve gelen AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kalabalık bir topluluğun gerçekleştirdiği ziyarette, Mardinliler salona sığmadı. İMAF Genel Başkanı Ahmet Tunç ve MARVAK Başkanı Rasim Kahraman’ın hazır bulunduğu ziyarete İzmir’de bulunan 25 Mardin yöre derneğinin başkanları da katıldı.

Toplantıda ilk sözü alan MARVAK Başkanı Rasim Kahraman, Şengül’ün tecrübeli bir siyasetçi olduğunun altını çizerek, “Kendisiyle birlikte siyaset yapma şansım da oldu. İnanıyorum ki, İzmir siyasetine yeni bir soluk getirecek ve kente güç katacaktır” dedi.

İMAF Başkanı Ahmet Tunç ise, İMAF olarak bünyelerinde bulunan derneklerle birlikte Sayın Şengül’e başarı dileklerini ileterek, “Mardinliler nüfus olarak da ekonomiye katkı olarak da İzmir’in çok önemli bir dinamiği. Siyasetteki temsil eksikliğini geçtiğimiz günlerde de dile getirmiştim. Sayın Aydın Şengül başkanın ilçelerde ve tüm İzmir’de bazı konulara hassasiyet göstereceğine inancım tamdır” sözlerine yer verdi.

Toplantıya daha sonra dahil olan AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, Mardinlilerle ailevi olarak da çok yakın olduğunu kaydederek, “Siyasi yaşamımın her döneminde Mardinliler benimle yan yana oldular. Onların her sözünün arkasında dururum” ifadesini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül de, Mardinlilerin salondaki kalabalığından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bugün bana çok büyük bir güç verdiniz. Emin olun, il başkanlığımda her yörenin il teşkilatında temsiline özen göstereceğim. AK Parti din, dil, mezhep, yaşam tarzı ve memleket ayırt etmeksizin her kesimin partisidir. Bu anlayışla siyasetimizi İzmir’de hakim kılacağız” görüşünü aktardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası