HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İzmir İl Başkanlığı’na atanan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de bıyık modasına uydu. Ankara’da Cumhurbaşkanı ile görüşmesi sırasında kendisine ‘Bıyık sana yakışır’ önerisini dikkate alan İl Başkanı Aydın Şengül bıyık bırakmaya başladı.
SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ‘BIYIK SANA YAKIŞIR’ DEDİ, BİZ DE BIRAKTIK
İl Başkanı Aydın Şengül, “Sayın Cumhurbaşkanımızın uyarısı var. Ankara’da söyledi. ‘Bıyık sana yakışır’ dedi. Biz de bıraktık” diyerek, Cumhurbaşkanı ve partisinin Genel Başkanı Erdoğan’ı kırmadığını ve önerisi doğrultusunda hareket ettiğini söyledi.
ŞENGÜL’DE İL YÖNETİCİLERİNE HER AN BIYIK ÖNERİSİ GELEBİLİR
Kendisinin de ilde yöneticilere bıyık bırakma önerisinde bulunabileceğini kaydeden İl Başkanı Şengül, “Bakacağız duruma göre” dedi.
ÖNERİYE İLK UYAN İSİMLER DAĞ, SÜREKLİ, KAYA VE KALKAN OLMUŞTU
Öte yandan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir sohbet sırasında vekillere "Bıyık bırakın" önerisine ilk uyan isimler İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile diğer İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Mahmut Atila Kaya ve Necip Kalkan olmuştu.
İlgili Haber
İlgili Haber