Ege Postası
Geri

Şengül ilk toplantısını ilçe başkanlarıyla yaptı

Cumhurbaşkanının gözlerine bakarak, ‘Çok şey söylememe gerek yok, sen ne yapacağını biliyorsun’ dediği AK Parti İzmir’in yeni İl Başkanı Aydın Şengül, öğlen saatlerinde görevi devraldıktan hemen sonra ilçe başkanlarını topladı ve ilk toplantısını gerçekleştirdi. Şengül’ün ilçe başkanlarıyla kongre takvimini ele aldığı ve kongre tarihinin bir hafta içerisinde netleşeceğini, tüm ilçe kongrelerinin Mart ayı sonuna kadar tamamlanmış olacağını belirttiği kaydedildi. Şengül ilk toplantısını ilçe başkanlarıyla yaptı
Şengül ilk toplantısını ilçe başkanlarıyla yaptı
Haberler / Yerel Politika
16 Şubat 2018 Cuma 16:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İzmir il başkanı olarak atanan Aydın Şengül, öğlen saatlerinde, bu görevi 45 ay sürdüren İl eski Başkanı Bülent Delican’dan devir aldı. Devir-teslim töreninin hemen ardından hızla çalışmalara başlayan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, ilk toplantısını öğleden sonra ilçe başkanlarıyla gerçekleştirdi.

AK Parti İzmir’in yeni Başkanı Aydın Şengül, 15.00’te başlayan ve 16.30’a kadar süren ilçe başkanları toplantısında yeni dönemi ve partisinin genel merkezi tarafından henüz açıklanmayan ilçe kongre takvimi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

MART AYI SONUNA KADAR İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANMIŞ OLACAK

İl Başkanı Aydın Şengül,  birden fazla kez ertelenen il ve ilçe kongre takviminin biran önce başlayıp biteceğini kaydederek, Mart ayı sonuna kadar tüm ilçe kongrelerinin tamamlanmış olacağını dile getirdi.

İLÇE KONGRELERİNİN TAKVİMİ BİR HAFTA İÇERİSİNDE NETLEŞMİŞ OLUR

Başkan Şengül’ün yarın da partisinin ilçe başkanlarıyla birebir görüşme yapacağı öğrenilirken, ilçe kongre takviminin de en geç bir hafta içerisinde netleşmiş olacağı bilgisini paylaştığı kaydedildi.

ZAMAN KAYBETMEDEN KONGRELERİ TAMAMLAYIP…

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, ilçe başkanlarına, “Toplantılarımız sürecek. Tüm ilçe kongrelerimiz Mart ayının sonuna kadar tamamlanmış olacak. Bir hafta içerisinde ilçe kongre tarihleri netleşmiş olacak. Daha fazla zaman kaybetmeden kongrelerimizi tamamlayıp yeni dönem için hızla çalışmalarımıza başlayacağız” dediği belirtildi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası