Ege Postası
Geri

Seramik sanatçısından Güzelbahçe’de sergi

Güzelbahçe Belediyesi’nin desteği ile seramik ve çini sanatçısı Derya Şenel, “Miş gibi” adlı sergisini 24-25-26 Aralık tarihlerinde Güzelbahçe Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşturacak.
Seramik sanatçısından Güzelbahçe’de sergi
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Aralık 2015 Çarşamba 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Geçtiğimiz ay Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda açılan serginin yoğun ilgi görmesinden dolayı bu sefer de Güzelbahçe’deki seramik severler ile buluşuyor  Dokuz Eylül Üniversitesi  Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Çinicilik ve Çini Onarımları Bölümü mezunu olan Şenel, Atilla Kılıç , Tüzüm Kızılcan, Füsun Çövenoğlu, Mehmet Gürsoy, Ahmet Taşhomcu, atölyelerinde de çalışmalarda bulundu.

Güzelbahçe Eğitim Kültür Sanat Derneği üyesi olan Derya Şenel, Alman Kültür Koleji, Sim Sanat, Amerikan Kültür Anaokulu, Vali Kutlu Aktaş Anaokulu,Çine Belediyesi Kaltun Madencilik te seramik ve çini eğitmenliği yapıyor.
Serginin koordinatörlüğünü yapan Makbule Apaydın, “Yurt içinde ve dışında çeşitli ödülleri ile workshop çalışmaları bulunan Derya Şenel’in yapıtlarını sanatseverlerin beğenisine sunmaktan büyük onur duyuyoruz” dedi.

Şenel, çalışmalarını halen kendine ait olan ADŞ seramikte sürdürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası