Ege Postası
Geri

Serebral palsili öğrencilerden Bakan Avcı’ya yoğun ilgi

Milli Eğitim Bakanlığı ile Serebral Palsili Çocuklar Derneği (SERÇEV) ‘Engelsiz Meslek Yüksekokulu’ protokolü imzaladı. İmza törenine katılan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Serabral Palsili öğrencilerle tek tek ilgilendi. Öğrencilere...
Serebral palsili öğrencilerden Bakan Avcı’ya yoğun ilgi
Haberler / Güncel
13 Mayıs 2013 Pazartesi 15:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Milli Eğitim Bakanlığı ile Serebral Palsili Çocuklar Derneği (SERÇEV) ‘Engelsiz Meslek Yüksekokulu’ protokolü imzaladı. İmza törenine katılan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Serabral Palsili öğrencilerle tek tek ilgilendi. Öğrencilere dış fırçası hediye eden Bakan Avcı, fotoğraf çektirmek isteyen öğrencileri de kırmadı. Serebral palsi, beynin bir bölgesindeki hasar nedeniyle ortaya çıkan kas kontrol yetersizliği şeklinde ifade ediliyor.

Ankara MEV Gökkuşağı Ortaokulu’nda gerçekleştirilen programa çok sayıda veli ve öğrenci katıldı. Program öncesinde yöneticilerden okul hakkında bilgi alan Avcı, sınıfları tek tek dolaştı. Serebral palsili öğrencilerle yakından ilgilenen Avcı, öğrencilere dış fırçası hediye etti. Protokolün imzalanacağı salona gitmek isteyen Avcı kendisini bekleyen öğrencilerle kısa süre sohbet etti.

“ÜZERİMİZE DÜŞMESE BİLE DURUMDAN VAZİFE ÇIKARIYORUZ”

İmza töreni öncesi konuşma yapan Avcı, "Üzerimize düşen her şeyi yapıyoruz. Hatta bazen üzerimize düşmese bile durumdan vazife çıkararak bu konularda sizinle el ele, gönül gönüle, omuz omuza çalışmayı çok arzu ediyoruz. Bu protokolle inşallah bir dizi okulumuzun temellerini atmış olacağız.” dedi. Özellikle anne ve babalara teşekkür eden Avcı, “Küçük küçük dokunuşlarla bu sorunların birlikte aşılabileceğinin tüm Türkiye tarafından öğrenilmesi için tekrar basınımızdan, medyamızdan ilgi bekliyorum. Eğer güzellikleri duyurursak, yaygınlaştırırsak bu aziz millet eminim elindeki imkanları ile bunların çok daha iyilerini, çok daha güzellerini, çok daha yaygınlarını başarabilecek güçtedir.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Bakan Avcı, SERÇEV Yönetim Kurulu ile birlikte protokole imza attı. İmza töreninin ardından Serebral palsili öğrenciler katılımcılara plaket verdi. Program, Bakan Avcı ve öğrencilerin balon uçurması ile sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası