Ege Postası
Geri

Sert kayaya çarptılar; Sekizini de hastanelik etti

İzmir'in Torbalı ilçesinde, trafikte yol verme meselesi nedeniyle çıkan kavgada, 4 dünya, 9 Türkiye şampiyonluğu bulunan kick boksçu Cesur Turgay, tek başına sekiz kişiyi hastanelik etti.  Tartıştıkları kişi kick boks şampiyonu çıkınca...
Sert kayaya çarptılar; Sekizini de hastanelik etti
Haberler / Güncel
28 Nisan 2016 Perşembe 13:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Edinilen bilgiye göre, olay, Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre, 4 dünya, 9 Türkiye şampiyonluğu bulunan kick boksçu Cesur Turgay, aracını sağ şeride çekerek alışveriş poşetlerini bagaja koymak istedi. O esnada bir başka araç Turgay’ın yanına yaklaştı ve içindekilerle yol verme meselesi yüzünden tartıştı.

Bu araçtan beş kişi indi. Kick boks şampiyonu, alkollü olduğu öne sürülen beş kişiyi tek tek devirerek yere serdi. Bu sırada arkadan üç kişi daha Turgay'a saldırdı. Turgay, bu gelen kişileri de tek yumrukla yere serdi. Sert kayaya çarpan kişiler, hastaneye kaldırıldı. Kavga sonrasında Cesur Turgay, burnunda hafif bir şekilde yaralandı.


DAHA ÖNCE DOLANDIRICILARI DÖVMÜŞTÜ
4 dünya, 9 Türkiye şampiyonluğu bulunan kick boksçu Cesur Turgay, daha önce kendisini arayan dolandırıcılarla buluşmuş ve hepsini hastanelik etmişti. Bunun üzerine mağdur olan onlarca vatandaş Turgay'ı arayarak teşekkür etmişti. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası