Ege Postası
Geri

Sertab Erener'den 3 saatlik şov

Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden Sertab Erener, büyük ilgi gören Oda Müziğinden Müzikale turnesi kapsamında, İzmir Kültürpürk Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı.
Sertab Erener'den 3 saatlik şov
Haberler / İzmir
23 Eylül 2017 Cumartesi 14:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

25 yıllık kariyerinde, onlarca unutulmaz şarkıya imza atan Sertab Erener, ön hazırlığı haftalar süren gösteride yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kaldı. Konserin ilk bölümünde; 25 yıl içinde biriktirdiği şarkılarının akustik sunumlarından oluşan bir repertuvar ile sesinin en yalın halini sergilediği 'Sertab'ın Oda Müziği' ile sahnede olan Sertab Erener, 'Tek Başıma' şarkısını daha önce beraber video klip de çektiği amatör hayranları ile beraber söyledi. Son bölümde şarkılarını, Beyhan Murphy'nin koreografi ve sahne yönetimi ile profesyonel dansçılar eşliğinde dinamik bir müzikal gösteri ile seslendiren Erener, bu özel gece için Belma Özdemir'e çok özel kostümler hazırlattı.

Turnenin sıradaki konserleri 7 Ekim akşamı Antalya'da ve 14 Ekim'de Bursa Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşecek. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası