Ege Postası
Geri

Sevgican Karabağlar'a talip oldu

AK Parti'de aday adayı başvurularının 1 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında yapılacağının açıklanmasının ardından ilçe teşkilatlarında hareketlilik başladı. AK Parti Karabağlar’ da Önceki dönem de belediye başkan aday adaylığında bulunan, Erol Sevgican oldu.
Sevgican Karabağlar'a talip oldu
Haberler / Politika
11 Ekim 2013 Cuma 12:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  AK Parti Karabağlar İlçe binasında, AK Parti İlçe Başkanı Av. Erol Körüklü' ye başvuru dosyasını teslim eden Sevgican,'' Emanet verdidiğimiz Karabağlar'ı CHP' den alacağız ''dedi53 yıldır krabağlarda ikamet eden Sevgican, Karabağlarda doğmuş ve halen Karabağlarda yaşayan biri olarak,İzmir'in hiç gelmişmeyen ilçesinde oturuyoruz, imar,trrafik,otopark,çevre kirliliği olmak üzere sorun yaşamaya devam ediyoruz, Karabağların en büyük sorunu içme suyu,trafik,toplu taşıma,imar,çevre ve gürültü kirliliğidir.Trafik keşmekeş,Üçkuyulardan Eşrefpaşaya gitmek bir eziyet, labirent gibi dar yollar. Levhalar silinmiş veya tarihi uzatılan metro çalışmaları, Köstence köprüsü, Bozyaka, Eskiizmir, Uzundere güzergahı tam bir kör düğüm, Başka bir sorun, her iki bölgenin insanı ve esnafı kan ağlıyor, Kaldırımlar daraltılmış, mağazaların önleri yükseltilmiş,araçların girişleri engellenmiş.İmar genelinde Uzundere,Limontepe,Bozyaka,Eskiizmir,Peker,Uğur Mumcu,İhsan Alyanak ve Devrim mahallerinde rezalet. Yıllarca İlçe olmak için tüm halkımızla çabaladığımız, siyasi görüşü,yaşam tarzı,farklıda olsa birliktelik kurarak ilçe olması sağlandıktan sonra başka bir partiye verdiğimiz Belediye Başkanlığı ‘ Emanetini geri alacağız.’şeklinde konuştu.

İlçe AK Parti'yi en iyi temsil edecek kişi ile omuz omuza çalışacağını belirten Sevgican ''Arkadaşlarımızdan kim daha çok Karabağlarda seçimi kazanacak oy potansiyeline sahip ise, ki partimizi daha iyi temsil edicekse onunla omuz omuza olacağız.Liyakat , samimiyet ve teşkilatımızla biz odaklı çalışma yapacağız' dedi.


''Karabağlar'ı alacağız''

AK Parti Karbağlar İlçe Başkanı Av. Erol Körüklü, her müracatın teşkilatı onure ettiğini belirterek, ''Erol Sevgican partimizin faliyetlerine bundan önce katılmış çalışmalarımızn her aşamasında bizlere destek vermiş. Bir partili ağabeyimizdir. Bütün temennimiz evvela Karabağlar için sonra da adaylarımız için hayırlısı olmasını diliyorum'' şeklinde konuştu.

Bütün aday adaylarına eşit mesafede olduklarının belirten Körüklü şunları söyledi;
''Birlik ve baraberliğimizle Karabağlar'ı alacağımıza inanyorum. Her oy bizi için çok önemli Aday adaylarımızla adaylar belli olana kadar güzel çalışmalar yapacağız. Aday belli olunca da tüm adaylarımız ve teşkilatımız kol kola yerel seçim startını verip yola devam edeceğiz ”şeklinde konuştu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası