Ege Postası
Geri

Sevgilisi tarafından vurulan kadın öldü

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, özel güvenlik görevlisi A.E.'nin silahla vurduğu sevgilisi Gülay G., hastanede hayatını kaybetti.
Sevgilisi tarafından vurulan kadın öldü
Haberler / 3. Sayfa
2 Ağustos 2014 Cumartesi 10:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Olay, cuma günü saat 14.00 sıralarında, Basın Sitesi 52/127 sokakta yaşandı. Bir bankada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan A.E., bir süredir ayrı yaşadığı karısı G.E. ile yakın zamanda barıştı. Bankadan öğle yemeği için ayrılan A.E, karısını arayarak kendisine yemek yapmasını söyledi. Bu sırada sevgilisi olduğu iddia edilen Gülay G.'yi de yanına alarak eşiyle yaşadığı evin önüne gelen genç adam, aracı evin önüne park etti. İki sevgili, aracın içinde henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi ile sinirlerine hakim olamayan genç adam, silahını çekerek sevgilisi Gülay G’i göğsünden vurdu.

''SOKAK ORTASINDA DEHŞET''HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Bu sırada, silah seslerini duyarak apartmanın önüne inen G.E. ile A.E tartışmaya başladı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen polis, silahlı adamı sakinleştirmeye çalıştı. Karısını da öldürmekle tehdit eden şahıs, uzun süre polisle tartıştı. Polisler, saldırgan şahsın bir anlık dalgınlığından faydalanarak elindeki silahı almaya çalıştı. Direnen şahıs, bu sırada silahını ateşleyerek kendini göğsünden vurdu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, sevgili Gülay G ve A.E.’i, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Gülay G., tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. A.E.'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.(İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası