Ege Postası
Geri

Seyfe Gölü fotoğraf sergisi açıldı

Türkiye’nin en büyük turizm mekanlarından olan Seyfe Gölü, açılan fotoğraf sergisiyle tanıtılıyor. Seyfe Gölü Ekoloji Derneği Başkanı Ömer Çetiner’in çektiği fotoğraflardan oluşan sergi bir hafta boyunca açık kalacak.    Sergi...
Seyfe Gölü fotoğraf sergisi açıldı
Haberler / Güncel
15 Nisan 2013 Pazartesi 15:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye’nin en büyük turizm mekanlarından olan Seyfe Gölü, açılan fotoğraf sergisiyle tanıtılıyor. Seyfe Gölü Ekoloji Derneği Başkanı Ömer Çetiner’in çektiği fotoğraflardan oluşan sergi bir hafta boyunca açık kalacak.

    Sergi açılışına katılan Vali Özdemir Çakacak, Seyfe Gölü'nün Kırşehir’in tanıtımı için oldukça önemli olduğunu söyledi. Çakacak sergide “Kırşehir’in Seyfe Gölü kuş cenneti gibi doğal güzellikleri bulundurması ve bunların tanıtımını sağlamasıyla ülkemiz genelinde isminin daha iyi duyulmasını sağlayacaktır.” dedi.

    Seyfe Gölü Ekoloji Derneği Başkanı Ömer Çetiner ise Seyfe Gölü'nün daha iyi tanıtılması için çalışmaların devam etmesi gerektiğini ifade etti.

    Turizm Haftası olması sebebiyle açılan sergiye Vali Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet savcısı Mehmet Şahin, İl emniyet müdürü Mustafa İncebay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası