Ege Postası
Geri

Seyitler Twitter'ı mesken tuttu

11 Şubat’ta Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı işaret ederek ‘O Bir Dünya Lideri’ tweeti atan Bayraklı AK Parti eski İlçe Başkanı Erdal Seyiler, görevden alınmasıyla birlikte Twitter’ı adeta mesken tuttu. Görevden alındıktan sonra ilk olarak “ İnandığım değerler uğruna mücadele etmeme derman veren Rabb’ime şükürler olsun” tweetini atan Seyitler, süreçte kendisine karşı olanlara ve görevden alınmasına yönelik karara göndermeler yapan tweetler atmaya devam ediyor.
Seyitler Twitter'ı mesken tuttu
Haberler / Yerel Politika
22 Şubat 2013 Cuma 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - 13 Şubat’ta MKYK tarafından görevden alınmadan önce 11 Şubat’ta Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı işaret ederek ‘O Bir Dünya Lideri’ tweeti atan Bayraklı AK Parti eski İlçe Başkanı Erdal Seyiler, görevden alınmasıyla birlikte Twitter’ı adeta mesken tuttu. Görevden alınmadan önce Başbakan’ı attığı tweetle öven Seyitler’in Başbakan Erdoğan’ında hazır bulunduğu MKYK toplantısında görevden el çektirilmesi ilginç bir detay olarak kaldı.

İLK TWEETTE MÜCADELE SİNYALİ VERDİ
13 Şubat’ta görevden alındıktan sonra ilk olarak “ İnandığım değerler uğruna mücadele etmeme derman veren Rabb’ime şükürler olsun” twetini atan Seyitler, süreçte kendisine karşı olanlara ve görevden alınmasına yönelik karara göndermeler yapan tweetler atmaya devam ediyor.

TWEET BOMBARDIMANI
Seyitler 13 Şubat’tan sonra sırasıyla , “ Daraltılmış İlçe Danışma Kurulu Toplantımıza hoş geldiniz”, “ Başarının sırlarından biri, geçici başarısızlıkların bizi yenmesine izin vermemektir. Aziz bu yolda şarttır. Zaman çok önemlidir”, “ Zenginlikte, güzellikte ve makamdaki bulunan ihtişam geçicidir. Asıl erdemli olmak hiçbir zaman bitmeyen servet ve kalıcı olmandır”, “Bazen kazanarak öğrenirsin geçen yıl olduğu gibi, bazen de öğrenmek için kazanırsın gelecek yıl olacağı gibi”, “Alınan kararlar daima o kararı alanın kaderini belirler. Allah basiretli olmayı nasip eylesin” , “Hayatın en zor günlerinde yanında olanlar, hayatındaki en güzel günlerini paylaşacak olduklarındır”, “Adalet topladır adım adım ilerler, fakat varacağı yere geçte olsa ulaşır”, “Demokrasi kesintiye uğradığında savunucular şöyle derler, balans ayarı yaptık”,  " Siz neyin hesabını yaparsınız bilmem tutar mı tutmaz mı, bildiğim birşey var o da Allah'ın hesabının şaşmadığıdır",n"Yönetemediğimiz yerde, bu desteği memlekettenmi getirdi? yoksa bit pazarındanmı buldun "
‎%57 bilin bakalım bu oran nedi? Özellikle bu sorum teşkilatçılaradır . Adamın yüreği sızlar. Tabiki varsa" ve  "Haklı olduğun konuda hukukunu araman şarttır.eksik bıraktığın an üzerimizde vebal kalır.bundan Allah'a sığınırım" tweetleri attı.



YARGIYA TAŞIMAK İÇİN DELEGEYE DANIŞIYOR
AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) tarafından görevden alınan AK Parti Bayraklı eski İlçe Başkanı Erdal Seyitler ilçe yönetimiyle birlikte görevden alınmasını yargıya taşıyıp taşımamakla ilgili önemli bir karar almış, MKYK tarafından verilen kararın gerekçesiyle birlikte kendisine ulaşmasının ardından görevden alınan ilçe yöneticileriyle bir araya gelen Seyitler konuyu yargıya taşıyıp taşımamakla ilgili yol haritası için ilçe kongresinde kendisini genel merkezin adayına karşı destekleyen delegeye danışma kararı almıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası