Ege Postası
Geri

Sibel Uyar'dan nezaket ziyareti

CHP Urla Belediye Başkan Adayı Sibel UYAR, seçim çalışmalarını hızlandırdı. Sabah erken saatlerde esnaf ziyaretleri yapan CHP Urla Belediye Başkan Adayı Sibel UYAR, CHP İlçe Başkanı YUSUF BARATALI, CHP Belediye Meclis üye adayları ve partililer Urla esnafının sorunlarını dinledi. Ziyarette bulunduğu işletmelerde güler yüz ve çiçeklerlekarşılanan Uyar “kendi ailesinin de işletme sahibi olduğunu ve hem işletme sahiplerinin hem de çalışanlarının sıkıntılarını farkında olduğunu, sorunların çözümü için çalışacaklarını” dile getirdi.
Sibel Uyar'dan nezaket ziyareti
Haberler / Yerel Politika
4 Mart 2014 Salı 16:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-CHP Urla Belediye Başkan Adayı Sibel UYAR, AKP seçim bürosuna nezaket ziyaretinde bulunarak AKP Urla Belediye Başkanı Erşan EROĞLU’na başarı diledi.Adaylar, Belediye Meclis üyeleri, Urla ve seçimler hakkında sohbet ettiler. Sibel Uyar “karşılıklı anlayış, plan ve programlı bir çalışma ile seçim çalışmalarının kaliteli geçeceğine inanıyorum, küçük bir ilçede yaşıyoruz herkes birbirini tanıyor, 31 Mart günü yine yüzyüze geleceğiz. Bu yüzden seçim söylemlerinde dikkatli olup kimseyi kırmamak gerekir. 30 Mart günü son sözü Urla halkı söyleyecek” dedi. CHP İlçe Başkanı Yusuf BARATALI ise “Seçimler süresince Urla partileri birbirine gösterdiği saygı ve sevgi ile farkını ortaya koyacaktır” diye ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası