Ege Postası
Geri

Sinan Ateş'in annesi ve ablası, Özgür Özel ve Müsavat Dervişoğlu ile görüştü

Suikast sonucu öldürülen Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş ve ablası Selma Ateş, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü.
Sinan Ateş'in annesi ve ablası, Özgür Özel ve Müsavat Dervişoğlu ile görüştü
Haberler / Politika
8 Temmuz 2024 Pazartesi 15:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş ve ablası Selma Ateş, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü.

İYİ Parti kaynaklarının aktardığına göre Ateş ailesi hukuki sürecin sulandırılmasına yönelik kaygılarını iletti. Davanın takipçisi olacaklarını belirten Dervişoğlu, dosyanın er ya da geç her yönüyle aydınlatılacağına olan inancını paylaştı.

Dervişoğlu, "Sinan Ateş benim mevkidaşımdır. Bu nedenle bizim tepkimiz siyasi değil, çok daha ötesindedir" dedi.

"İLK GÜNDEN BERİ YANIMIZDA"

Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş ise CHP ziyaretinin ardından konuştu. Özgür Özel'e teşekkür etmek için geldiğini belirten Ateş şunları söyledi:

"Teşekkür etmeye geldim. Adalet aramaya geldim. İlk günden beri yanımızda duruyor, bu yüzden gelip teşekkür etmek istedim. Üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Adi bir davaya çeviriyorlar. Torunlarım kapıya çıkamıyor hala yavrularımı tehdit ediyorlar. Bu yaştan sonra bana bu düştü. 

'SİYASİ BİR DAVA'

Üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Orada suçlu olan biz gibiydik. Böyle mi olmalıydı? Bu siyasi bir davadır. O torbacılar mı yaptı? Onlar yapmadı. Arkasında bunları kollayanlar bunlara bu rahatlığı verdi. Kimse ses etmesin istiyorlar. Ölene kadar düşeceğim peşine. Belki davanın sonuçlandığını görmem ama uğraşırım ölene kadar."

Cinayetin aydınlığa çıkarılması için destek isteyen Selma Ateş ise, "Sonuna kadar hakkımızı arayacağız, mücadeleden yılmayacağız" dedi.

Selma Ateş'in açıklaması şöyle:

"Yapılan baskılara kaşrı hiçbirimiz yılmayacağız. Sadece bizim değil tüm milletin canı yandı. Bu mücadeleden yılmayacağız. Hakim beyin avukatlarımızı susturması ne kadar acı verici. Benim annemin yaşadığı evlat acısını tekrar yaşaması çok acı.

'İSİMLERİ TEK TEK VERDİK'

Kimse kusura bakmasın burası bir hukuk devletiyse biz de sonuna kadar hakkımızı arayacağız. Biz isimleri tek tek verdik, bu isimler işin içinde olmadıktan sonra 2 torbacının işlediği cinayet olarak kalacak. Türkiye'nin aydınlığa çıkmasını istiyorsak bu cinayetin aydınlanmasını istiyoruz." 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası