Ege Postası
Geri

Şırnak Valisi İpek, olaylarda yaralanan polis memurunu ziyaret etti

Şırnak Valisi Hasan İpek, dün akşam çıkan olaylarda yaralanan polis memuru Yasin Öztürk'ü hastanede ziyaret etti. Polis memurunun, dün akşam çıkan olaylarda, yakınına atılan ses bombası sonucu geçici duyma kaybı yaşadığı öğrenildi....
Şırnak Valisi İpek, olaylarda yaralanan polis memurunu ziyaret etti
Haberler / Güncel
17 Eylül 2013 Salı 17:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şırnak Valisi Hasan İpek, dün akşam çıkan olaylarda yaralanan polis memuru Yasin Öztürk'ü hastanede ziyaret etti. Polis memurunun, dün akşam çıkan olaylarda, yakınına atılan ses bombası sonucu geçici duyma kaybı yaşadığı öğrenildi.

Şırnak Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan polis memurunu ziyaret eden Vali İpek, olayların son bulmasını temenni ettiklerini ifade etti. Şırnak’ta sivil toplum kuruluşlarının güzel bir toplantı yaptığını, o toplantıda bir sonuç bildirgesi hazırlandığını hatırlatan Vali İpek, "Taş atmaya ve aynı zamanda gaz atmaya karşı bir bildiriydi. Onun sonucunu bekliyoruz. Güzel gelişmeler oluyor. Ama bu tip yaralanmalar gerçekten çok üzücü. Özellikle çözüm sürecinin çok hızlı bir şekilde tüm Türkiye'de uygulandığı bir anda, Şırnak’ta bu tip olayların olmasını gerçekten anlamakta çok güçlük çekiyoruz. İnşallah Şırnak halkına bu eziyet artık biter." diye konuştu.

Polis memurunun durumunun iyi olduğunu aktaran Vali Hasan İpek, "Belirli bir oranda duyma kaybı olabilir. Yarın Ankara'da daha kapsamlı bir hastaneye sevk edilip, tedavisi yapılacak. Bir hayati tehlike yok. Sadece duyu kaybı ihtimali var.” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası