Ege Postası
Geri

Şırnak'ta 'bayrak indirme' operasyonu ve çatışma

Cizre yakınlarındaki bir tepeye asılan yeşil-sarı-kırmızı bayrağı indirmek için bölgeye giden özel harekat polislerine ateş açıldı.
Şırnak'ta 'bayrak indirme' operasyonu ve çatışma
Haberler / Güncel
16 Kasım 2015 Pazartesi 16:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şırnak’ın Cizre ilçesinde Çarkendal Tepesi olarak bilinen bölgeye asılan yeşil-sarı-kırmızı renklerdeki bir bayrak özel harekat polislerinin katıldığı operasyonla indirildi.
Güvenlik güçleri uzun bir direğe asılı olan bayrağı indirdikten sonra aynı tepeye Türk bayrağı astı. Operasyonun sonuna doğru çevreden güvenlik güçlerine ateş açıldı ve çatışma çıktı. O anlar kameralara da yansırken, çekim yapan habercilere doğru seken bir mermi büyük tehlike yarattı.
Özel harekat polisleri daha sonra tepeye diktikleri Türk bayrağını da yanlarına alarak bölgeden uzaklaştı.


PKK flaması indirildi bayrağımız dalgalandı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Çarkendal Tepesi olarak bilinen bölgeye PKK'lı teröristlerin astığı örgüt flaması, özel harekat polislerinin katıldığı bir operasyonla indirildi.

Doğan Haber Ajansı’nın yayınladığı görüntülerde özel harekatçılar direğe doğru ilerlerken görülüyor.

Flama indirilip göndere Türk bayrağı çekiliyor. Bayrak bir süre dalgalandırıldıktan sonra, görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla direk rüzgarlı havada yere sabitlenemiyor.

Bunun üzerine bayrağı alıp dönüş yoluna koyulan özel harekatçılara teröristler ateş açıyor. Çatışma sırasında çekim yapan habercilere doğru seken bir mermi büyük tehlike yaratıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası