Ege Postası
Geri

“Siz gülün biz kahkaha atalım”

Başkan Şenol, GAZİGEM’in öğretmenleri ve üniversiteyi kazanan öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi. Öğretmen ve öğrencileri kutlayan Şenol, “Siz gülün, biz kahkaha atalım…”
“Siz gülün biz kahkaha atalım”
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Ağustos 2013 Cuma 10:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Gaziemir Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nde (GAZİGEM) düzenlenen kurslarla üniversiteye hazırlanan ve 2013 ÖSYS sonuçlarına göre üniversiteye girmeye hak kazanan öğrencilerle bir araya geldi. Öğretmenlerin de katıldığı kahvaltıda Başkan Şenol öğretmen ve öğrencileri başarılarından dolayı kutladı. “Gaziemir’imizin ve benim gurur kaynağımız oldunuz” diyen Şenol, öğrencilerin mutluluklarına ortak olarak, “Siz gülün, biz kahkaha atalım” dedi.

“Eğitimde fırsat eşitliği”
Eğitimli ve sağlıklı insanların yaşadığı kentlerin büyük bir hızla gelişeceğine inandıklarını söyleyen Başkan Şenol, “Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için GAZİGEM’i kurduk. 2009 yılında 500 öğrenci ve 16 öğretmenle çıktığımız yola, bugün 3 bine yakın öğrenci, 65 öğretmenle devam ediyoruz. Son yapılan lise ve üniversite giriş sınavlarında öğrencilerimizin gösterdiği başarı gurur kaynağımız oldu. Öğrenci ve öğretmenlerimizi başarı ve özverilerinden dolayı kutluyorum” dedi. GAZİGEM sayesinde üniversite hayallerine kavuşan öğrenciler ise, kendilerine ücretsiz eğitim hizmeti vererek üniversite kapılarını aralayan Başkan Şenol’a teşekkür etti.
GAZİGEM’le sınavlara hazırlanan 236 öğrenci anadolu, fen ve meslek liselerine girmeye hak kazanırken, 119 öğrenci de ÖSYS sonuçlarına göre üniversiteye girmeye hak kazandı. SBS ve ÖSYS’ye hazırlıkta marka haline gelen GAZİGEM, bir önceki yıla göre başarı oranında yüzde 210 artış yakaladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası