Ege Postası
Geri

Skandal yine serbest kaldılar: Yolun ortasında tecavüz girişimi!

Türkiye, polis memuru Şeyda Yılmaz'ın suç makinesi Yunus Emre Geçti tarafından şehit edilmesini konuşurken Beyoğlu'nda çok sayıda suç kaydı olan iki kişi yolda bir kadına tecavüz girişiminde bulundu. Saldırganlar serbest bırakıldı.
Skandal yine serbest kaldılar: Yolun ortasında tecavüz girişimi!
Haberler / Güncel
4 Ekim 2024 Cuma 12:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beyoğlu’nda iki kişi yolda yürüyen kadına tecavüz girişiminde bulundu. Daha önce 'cinsel saldırı' suçundan kaydı bulunan zanlılar ise yine serbest bırakıldı. 

Olay, 1 Ekim Salı günü saat 04.00 sıralarında Hüseyinağa Mahallesi’nde meydana geldi. Gece saatlerinde iki kişi sokakta yürüyen 25 yaşındaki İ. A.’yı takibe etti. Bir süre sonra kadının üzerine yürüyen şüpheliler tecavüz girişiminde bulundu. 

Çığlık atan kadını kurtarmak için çevredekiler müdahale etti. O sırada tacizcilerden biri, “amcamın kızı" diyerek çevrdekilerden kurtulmak istedi. Vatandaşlar 'Amcanın kızı olsa ne olur"  tepki gösterdi. Şüpheliler olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

SERBEST BIRAKILDILAR

İ. A.'nın şüphelilerden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Şüpheliler Semir T. (31) ve Ömer K. (27) ise ifadeleri alınması sonrasında serbest bırakıldı.

SUÇ MAKİNELERİ

Semir T.‘nin “cinsel saldırı", “mukavemet", “uyuşturucu madde kullanmak, “gasp" suçlarından Ömer K.’nın ise “cinsel saldırı, “kasten yaralama", “mukavemet", “otodan hırsızlık" suçlarından kaydı olduğu öğrenildi. (Halk TV)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası