Ege Postası
Geri

Söke'de kağıt fabrikasındaki yangın 29 saattir devam ediyor

Aydın’ın Söke ilçesinde, dün saat 18.00 sıralarında kağıt fabrikasında çıkan yangın, 29 saattir devam ediyor. Ekipler, alevleri kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.
Söke'de kağıt fabrikasındaki yangın 29 saattir devam ediyor
Haberler / Ege
13 Temmuz 2024 Cumartesi 11:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Söke Organize Sanayi Bölgesi'nde bir kağıt fabrikasında, saat 18.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, orman, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alevlere Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı helikopter ve uçaklar ile havadan, arazöz, itfaiye araçları ile karadan müdahale etti.

Rüzgardan dolayı geniş alana yayılan yangına ekipler müdahale etmekte güçlük yaşadı. Çevre il ve ilçelerden bölgeye itfaiye ve orman ekipleri sevk edildi. TOMA'lar da söndürme çalışmalarına destek verdi. AFAD ve UMKE ekipleri de bölgede hazır bulundu.

Tutuşma tehlikesi altında olan sıkıştırılmış kağıtların bir kısmı iş makineleriyle alandan çıkartıldı. Söndürme esnasında dumandan etkilenen bazı itfaiyeciler ve işçilere olay yerinde bekleyen ambulanslarda müdahale edildi.

Dün akşam havanın kararmasının ardından ara verilen havadan müdahaleye de günün ağarmasıyla yeniden başladı.

29 SAATTİR DEVAM EDİYOR

Aydın’ın Söke ilçesinde, dün saat 18.00 sıralarında kağıt fabrikasında çıkan yangın, 29 saattir devam ediyor. Ekipler, alevleri kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor. (DHA)

 

Aydın'da kağıt fabrikasında yangın

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası