Ege Postası
Geri

Sorunların çözümünün anahtarı AK Belediyecilikte

AK Parti Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Adnan Öztekin, Buca halkını ve Buca'nın sorunlarını çok iyi bildiğini, göreve gelmesi durumunda AK Belediyecilik anlayışıyla hayata geçireceği projelerle Buca ilçesini bir cazibe merkezi ve bir yükselen yıldız haline getireceklerini söyledi.
Sorunların çözümünün anahtarı AK Belediyecilikte
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Kasım 2013 Pazartesi 12:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-120 Projeyi Anlattı
Buca Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığını açıkladığı günden bugüne yerel seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Ekonomist Öztekin'in bu seferki gezi programında Seyhan, Fırat, Göksu, Yeşilbağlar mahalleri vardı. Partisinin gençlik ve kadın kolları üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdiği ziyarette, vatandaşların istek ve beklentilerini dinleyen Öztekin, seçim taahhütnamesinde yer alan 120 Proje'ye ve mahallelerde gerçekleştireceği çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Sorunları Ancak Biz Çözeriz

Ziyaretleriyle ilgili değerlendirme de bulunan AK Partili Öztekin, Buca ilçesinde yer alan bütün mahallelerin sorunlarını sokak sokak tespit ettiğini belirterek, 'sorunların çözümünün anahtarı bizde, AK Belediyecilikte' dedi.  
'Buca'mızı özlediği, dört gözle beklediği Ak Belediyeciliğe kavuşturmak için yola çıktık'  diyen Öztekin, açıklamasına şöyle sürdürdü:  'Allah nasip ederde partim bu kutsal görevi bana verirse halkımın desteğini alacağımdan ve  en az %55 oyla sandıktan çıkacağımdan hiç kuşkum yoktur.  Çünkü ben doğup, büyüdüğüm ve yaşamımı sürdürdüğüm güzel ilçeme ve de hemşerilerime kaliteli hizmet sunmak için çıktığım bu yolda halkımın desteğini hep yanımda hissettim. Halkımız bizleri çok iyi tanıyor. Kendisinin sesi olan bizleri ve Ak Belediyecilik anlayışını yönetimde görmek istiyor. Bizlerin ilçemizin sorunlarına vakıf olduğumuzu ve sorunları çözecek tecrübeye ve de ilçemizi kalkındıracak ve bölgenin parlayan yıldızı haline getirecek projelere de sahip olduğumuzu çok iyi biliyor. Bizde onları asla mahcup etmeyecek, yüzlerini karar çıkarmayacağız. Göreve geldiğimiz gün hemen işe başlayacağız. Hizmet gitmeyen mahalle bırakmayacağız.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası